Лекарите от Университетската болница „Свети Георги” спасиха живота на единствения оцелял в зверската катастрофа край Пловдив, при която загинаха трима души, научи TrafficNews.bg

Мъжът се е возил на предната седалка до шофьора преди колата-ковчег да се забие в билборда с табелите за Карлово и Хисаря на магистрала „Тракия”.

Мъжът на средна възраст е настанен във Втора хирургия. Той е с гръдно-коремна травма, счупени ребра и в следващите 24 часа ще бъде под постоянно наблюдение.

Както съобщихме пътниците са се връщали от погребение в Шумен. Заедно с катастрофиралата кола е пътувал и друг автомобил.

На мястото има екипи на пожарната и полицията. Заради катастрофата едната лента в посока София е изцяло блокирана и движението се извършва само в другата.

Самоличността на жертвите вече е установена. Телата на загиналите са разчленени от силния удар. Катастрофата е станала към 18:10 часа, а автомобилът е с благоевградска регистрация. Загиналите са български граждани. Видеото не е подходящо за хора със слаби нерви и психика. Опитали сме се да спестим нелицеприятните кадри, но сме на мнение, че подобни инциденти трябва да се отразяват, за да действат като превенция за подобни случаи в бъдеще.

TrafficNews.bg изказва съболезнования на близките на жертвите.

Още за катастрофата прочетете ТУК

Преди мястото на удара имало огромна дупка - ЧЕТЕТЕ ТУК


TrafficNews.bg