Над 330 фризьори от цялата страна присъстваха на най-мащабното събитие в сферата на красотата - Alfaparf Weekend. То се проведе в Пловдив. 

Гвоздеят на програмата беше виртуозът в официалните прически Руслан Татянин, който долетя от руската столица Москва по специална покана на козметична компания Christian of Roma. Топ стилистът представи семинара “От Русия с любов”, който е неговата интерпретация за стилната и елегантна дамска прическа.

В първия ден на най-ексклузивното фризьорско събитие на годината – Alfaparf Weekend в Бална зала на хотел Империал в Пловдив отбрани клиенти на най-известната козметична компания в България, Christian of Roma Group, имаха възможността да се запознаят с най-новата колекция на италианска фирма номер 1 в Европа – Alfaparf Milano.

People е името на това иновативно произведение, което представя обединяваща сила на красотата по целия свят. 

Гостите на семинара видяха за първи път няколко мултикултурни визии, постигнати с последните нововъведения на Alfaparf Milano – рубинено кафяви метални цветове, коралово розово, ултравиолетово. А финалният щрих е добавен с пудра за обем и суха вакса. Всичко това Step by Step по време на събитието. Специални гости през първия ден бяха Алесандро Фратини, Лоренцо Маркеле, Пиер Джорджо Батиста и Зорница Стойчева.

Ето как премина събитието през двата дни и кои гости го уважиха: