Единственият оцелял от жестокия удар е на 48 години от Симитли. Той е с гръдно коремна травма. Има няколко счупени ребра и охлузвания по главата, съобщиха от пловдивската университетска болница "Св. Георги" пред TrafficNews.bg

Мъжът е настанен в Втора хирургична клиника и в следващите 24 часа ще бъде под непрекъснато наблюдение заради риск от кръвоизливи. Той отказа да коментира какво точно се е случило преди автомобила-ковчег да се разполови в билборда с табелата за Карлово на магистрала „Тракия”.

Пловдивската полиция вече установи самоличността на тримата, които загинаха снощи на 126-ия километър на магистрала "Тракия" в посока София. Жертвите били брат, сестра и зет, а оцелелият е техен братовчед.

Шофьорът и двама от пътниците загинаха на място. Всички се връщали от погребение на свой близък в Шумен. Преди билборда е имало голяма дупка. Шофьорът на форда ковчег е на 54 години от Кресна. Другите две жертви на задната седалка са мъж на 61 години също от Кресна и жена на 53 години от село Микрево.

Всичко за катастрофата, версии и СНИМКИ 18+ от първите минути- ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg