Шофьор удари 10 паркирани коли в Пловдив, след което заразя автомобила си и избяга. Катастрофата е от малките часове на нощта.

Потърпевшите предполагат, че е бил пиян или неправоспособен, за да избяга от мястото на инцидента.

Влизането и излизането в комплекс "Оазис" е затруднено, тъй като от както е пуснат в експлоатация, едното му платно постоянно се използва за паркинг на живущите.

На мястото на произшествието има полицаи.

Подробности ТУК 

Ето и видео на ТРАФИК ТВ от мястото на инцидента: 

*Актуализирана към 14 часа.

Пияна и дрогирана е била шофьорката, потрошила 10 автомобила в Пловдив. Тя е задържана от полицията, а дрегерът е отчел 1,3 промила алкохол в кръвта, както и употреба на марихуана.

21-годишното момиче, което е било зад волана, работило като танцьорка в нощен клуб. Когато се прибирало към дома си с колата на своя приятел, е ударила последователно 10 леки коли в пловдивския район Южен. Автомобилите са били паркирани на забранено място в тясна улица. По тази причина най-вероятно застрахователите няма да признаят щетите. Хората в района заявиха, че проблемът с паркирането е огромен и постоянно по улицата има паркирани автомобили.  Те обаче поискаха затвор за 21-годишната шофьорка. Според тях, само заради почивния ден, по улицата в този час е нямало пешеходци.