Блъснатата пешеходка на бул. "Васил Априлов" в Пловдив е 80-годишна, а шофьорът е на 72 години, стана ясно преди малко. Шофьорът на автобус по линия №113 не е употребил алкохол, съобщиха от полицията.

Движението в участъка на катастрофата е силно затруднено, извършва се в една лента от Централна гара към Пещерско шосе. Местопроизшествието е запазено, започва оглед.

"Изскочи и... Без повече коментари!", беше реакцията на шофьора, потърсена от репортер на TrafficNews.bg.

Реакцията пък на хората, които са обградили мястото, е: "Те не карат, а летят". Пловдивчанка сподели в социалните мрежи, че точно на това място 3 пъти с детето й са щели да ги блъснат. "Явно там е кръгово за феновете на дрифт, висока скорост и т.н", коментира жената.

Припомняме, около 11.20 ч. е получен сигнал за пътно произшествие на кръстовище между бул. Васил Априлов и ул. "Любен Каравелов" - автобус от градския транспорт ударил жена на пешеходна пътека. Все още нямам информация за самоличността на пострадалата, откарана е в болница за спешна медицинска помощ.

Пак! Автобус блъсна жена в Пловдив! Движението на бул. “В. Априлов“ е спряноНа мястото все още няма нито полиция, нито линейка