Шофьорка се изтарикати и се заби в насрещното, за да не чака в задръстването. Дамата в нарушение бе уловена от обектива на наш читател, който се изправил кола срещу кола с водачката.

Наглата маневра се е случила на булевард „6 септември” до кметството на район „Източен”. Колоните от автомобили били и в двете платна в посока кръстовището с Цариградско шосе. Дама с БМВ, навярно изнервена от трафика, навила волана наляво, навлязла в насрещното и запрашила към светофара.

За нейно нещастие точно срещу автомобила й се изправил читателят ни. Предниците на двете превозни средства били едни срещу други, а упоритата дама сигнализирала нахално с клаксон на читателя ни да мръдне.

„Това беше върхът на наглостта. Аз естествено не се мръднах, а й направих знак да се върне от където е дошла. Жената се притесни, разбра, че няма да стане на нейното и на заден влезе в пресечката на близката бензиностанция”, коментира читателят ни.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.