"Знае ли човек къде започва мярката на силния и завършекът на слабия ??? Земната милост и кръвната дан нямат предели ..... Затова са и вечни сред хората - грешни и не толкова грешни !!!" Това е един от последните постове, написани от 35-годишния Благой Сапунджиев -  мъжът, който вероятно е разстрелял съпругата си и 5-годишната им дъщеричка, научи TNS.bg.

Трагедията се разигра тази нощ в Кючук Париж. Днес сутринта разтревожената майка на Благой е пристигнала в кооперацията, в която са живеели и заедно с кума на семейството са намерили труповете на тримата. 

Благой Сапунджиев работи като шофьор на камион. Жена му- Йорданка Сапунджиева /29г/  пък е била счетоводител в мeсопреработвателно предприятие. Младата жена е завършила Търговската гимназия, а след това висше образование в Свищовския университет.  Близките й я определят като изключително лъчезарна жена и прекрасна майка, напълно отдадена на детето си. 5-годишната Петя била чаровно, отворено и много интелигентно дете. "Ангелчето Петя" - така близките наричали малката красавица. 

За последно съседите видели снощи  около 17 часа Йорданка, когато тя се прибрала в къщи. 

Все още няма категорична информация за причините довели до кървавата развръзка. Според съседи Сапунджиеви били щастливо семейство, но техни познати коментират че мъжът е бил изключително ревнив. 

ПРОКУРАТУРАТА:

Във връзка със смъртта на семейството, намерени днес в жилището им в Пловдив, е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице – престъпление по чл. 116, ал.1, т.4, вр. чл. 115 от НК.

Разследването е в активна фаза. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели.         Предстои извършване на множество експертизи /съдебно-медицински, балистични, химически и др./, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая.

 

Въжето, с което кумът на Сапунджиеви се е спуснал до жилището им на втория етаж в кооперацията!

Ето и разказите на една от съседките и на домоуправителя Красимира Паралова:

Очаквайте подробности!

TNS.bg