Лекият автомобил, собственост на новия репортер на „Господари на ефира“ от Карлово Зорница Акманова, беше запален тази нощ, научи TrafficNews.bg

Сигнал за случилото се е подала самата тя на телефон 112, когато видяла как пламъци обгръщат личната ѝ кола, паркирана пред дома ѝ в Карлово.

На място е дошъл екип на пожарната, който потушил пламъците, но по това време огънят вече е унищожил превозното средство. Сериозно засегнат е и автомобилът спрян в непосредствена близост до този на Зорница.

По първоначални данни палежът е умишлен. Той вероятно е акт на разплата, тъй като идва след серията репортажи, които новият репортер направи за автомонтьор, подвеждащ клиентите си.

„Получавала съм на няколко пъти предупреждение, че ще ми се случи нещо, но не съм очаквала заканите да станат факт“, заяви потърпевшата Зорница.

Скандалът с автомонтьора е първата тема, с която се е заела репортерката от както е част от екипа на „Господари на ефира“.  Преди тя е работила в местна телевизия, но никога до сега нейните вещи не са ставали обект на посегателство.

След серията репортажи въпросният автосервиз се оказа без документи и беше затворен.

Със случая се е заела Районната прокуратура в Пловдив. Полицията издирва извършителя.

Вече има заподозрян: кой е той, четете ТУК!

Разказ от първо лице и реакцията на полицията - вижте във видеото:

Вижте кадри от изгорелите автомобили: