Последният звънец удари днес за първолаците в училище "Душо Хаджидеков". Макар че последните седмици едно от най-популярните училища под тепетата бе в епицентъра на общественото внимание, днес деца, родители и учители забравиха тревогите и заедно пяха "Върви народе възродени" .

Учебната година бе закрита тържествено, а класните раздадоха свидетелства за завършен първи клас на малките възпитаници. Повечето от тях са с отлични резултати, а рекордьори са 1- ви В клас на г-жа Гавраилова, които нямат нито една петица. 

Така малчуганите прескочиха първото стъпало в своето образование, а пред тях е  дългият път към успеха. Учениците бяха подготвили богата литературно-музикална програма, с която поздравиха всички гости, родители и учители. С вълнение и радост от предстоящата ваканция и мъничко тъга, че няма да се виждат дълго време, учители и ученици си пожелаха изпълнено с приятни емоции лято.

 

Директорът на училището не се появи, а родителите се шегуваха, че трябвало кметът да дойде, да му връчат по едно детенце от двете страни, за да ги заведе пеша до "Бенковски".



 

TrafficNews.bg