Проверка на полицията тече в момента на улица „Стойчо Мошанов”, на която вчера възрастна жена пострада сериозно. Тя падна в необезопасена шахта на отсечката, която се ремонтира. Още вчера от МВР съобщиха, че започва разследване кой е виновен за инцидента.75-годишната жена, която падна в  шахтата, е със счупен крак и ръка.

От УМБАЛ "Св. Георги" съобщиха, че тя е с тежка фрактура на едното бедро, като й предстои операция в Звено "Ортопедия и травматология" на Спешно приемно отделение.

Пловдивчанката, която падна в шахта, е със счупен крак и ръка СНИМКИ и ВИДЕОПо улицата зеят десетки отворени шахти

Днес униформени от IV РУ бяха на оглед на мястото,  като влязоха и в кабината на фирмата изпълнител „Пътища Пловдив” АД, за да разпитат служителите. Още вчера наша  репортерска проверка показа, че на ул. "Стойчо Мошанов" има десетки отворени шахти, а гледката е същата и на съседните три улици.

Движението не е забранено, но има ограничение 30 км в час. За пешеходците придвижването е кошмарно. 

Дейностите в зоната се извършват по ОП „Региони в растеж”. Това не е първият проблем, за който TrafficNews.bg писа при изпълнението на този лот.  В началото на декември Мерцедес пропадна в необезопасена шахта на кръстовището между улиците "Хъшовска" и "Асен Златарев” в района. Хората тогава се оплакаха от дългите ремонти, които текат в зоната.

Безобразен ремонт! Кой ще понесе отговорност за потрошената пловдивчанка? ВИДЕОЖената е със счупен крак и счупена ръка в болница

Ремонтът на злополучната улица „Стойчо Мошанов” пък започна още през лятото. Тогава пловдивчани сигнализираха, че достъпът до домовете им е отрязан. Вижте повече в линковете:

Шахта без капак “погълна“ мерцедес в центъра на Пловдив СНИМКИЖители на района и потърпевшия водач са обезопасили шахтата с подръчни материали

Безумно – строители откъснаха от света паркинг с десетки коли в центъра на Пловдив СНИМКИБлокираха и двата входа към паркоместата на улица „Стойчо Мошанов”