Строители, които работят по големия проект на Пловдив от „Региони в растеж” за 22 млн. лева, откъснаха достъпа на пловдивчани до блока, в който живеят. Читател на TrafficNews.bg описа абсурдната ситуация с „Държавата на олигофрените”. Улица „Стойчо Мошанов”в  момента е недостъпна, а хората не могат да ползват паркоместата си.

„Говоря от името на цяла една улица и по-конкретно от името на един блок приличащ на великата китайска стена ! Нямам идея колко на брой са колите, които се използват, но е възмутително как заради ремонт блокираха паркинга на ул.Стойчо Мошанов гр.Пловдив ! Кола в паркинга не може да влезе, а тези, които са вътре не могат да излязат !
  Няма да съм като всички мрънкачи, които казват "плащам данъци" , "тъпа държава" и т.н. аз казвам: "Защо след като паркинга на блока има 2 входа затвориха и двата като единия е буквално на 5 метра от края на разкопания участък ?"Изпращам Ви снимки за да разберете колко малоумни хора има в България !
  
 Страхотна страна, която не попадна на хора !„, пише пловдивчанинът.

Кметът на район „Централен” Георги Стаменов заяви, че ще се запознае със ситуацията и ще сигнализира на Голяма Община, които движат проекта. Той обясни, че при такива ситуации, фирмите изпълнители са длъжни да направят временни рампи, по които да минават колите, за да имат достъп до блока, в който живеят.