Пловдивчанинът Жоро Визиото засне с дрон един от най-предпочитаните плажове на остров Тасос - "La Scala Beach", за който буквално хората се редят на опашка.  По думите на Визиото там  претъпкано, като на Слънчев бряг, но гледката, която се разкрива е невероятна.

Ето разказа на пловдивчанина и неговите кадри:

Гъзарският плаж "La Scala Beach", скрит в уникално заливче близо до главното градче Лименас на о-в Тасос. Много красиво местенце, с изключение на цените, които са баровска работа! Защо е гъзарски?? Защото ситуацията на плажа е "г*з до г*з, а между тях трети".

Тази година освен с българи, е пълно и с турци, сърби и много румънци. За чадър и шезлонги такса няма, но поради големия туристически наплив минималната консумация е 30€ на двойка. Всъщност, изборът не е кой знае колко голям, защото няма място дори къде да си постелеш хавлията.

Иначе фрапето е на "народна цена" 3,50€. Водата е сравнително чиста; тук-там плува някоя клечка, найлонче или хартийка. По морската периферията първо се минава през 2-3 метра камъни, преди дъното да стане идеално гладко. Като цяло е с една идея по-чисто от Слънчев бряг, но гледката наоколо е неописуема.

 Красиви гори, вековни скали и тюркоазен морски цвят. На вашето внимание няколко снимки с дрон.