Точно 8 години след като се видяха за първи път, те вече са семейство! Едно международно семейство, в което българското, руското, литовското и английското са смесени по един влюбено-красиво-вълнуващ начин! Александра и Андрей днес си казаха „да” и се врекоха във вечна вярност пред Бога, родителите си и приятелите си.

Младоженците избраха сватбеното им тържество да е в България, Пловдив и, разбира се, Стария град. Въпреки че живеят в Лондон, където точно на тази дата – 9 септември, преди 8 години се запознават на рожден ден на приятели, те предпочетоха най-важният ден в съвместния им живот да се случи в най-древния жив град в Европа – заради неповторимата атмосфера и оня романтичен дух на Стария Пловдив, които отдавна са се превърнали в символи на любовта. Естествено, и заради българския корен на булката.

Красивата Александра е завършила „Маркетинг”, а младоженецът – „Компютърни технологии”. Тя се занимава с клиентски проучвания в международна корпорация в Лондон, а той е IT специалист в една от най-големите аптечни вериги в Англия. Миналата година се сгодиха на най-високата сграда в Европа – лондонския небостъргач The Shard, и оттогава пътят им заедно върви все нагоре… по безкрайната пътека на любовта.

За да стигне до естественото си продължение днес, когато влюбените се размениха пръстени и станаха семейство Молотови, а гостите им скандираха на няколко езика „Горчиво!”. Щастлив път заедно, Аля и Андрей! Екипът на TrafficNews.bg ви желае да бъдете все така влюбени и опиянени от взаимната обич и да изживеете всеки един ден от съвместния си живот като празник – с всички звуци и цветове!