Станалото вече хитово през последните дни кръстовище на Сточна гара се сдоби с ново име. За шофьорите от градския транспорт то е Малоумното кръстовище, чу репортер на TrafficNewS.bg. 

Излишно е да обясняваме по каква причина едно от възловите кръстовища на Пловдив е обявено за дебилно - достатъчно е в час пик да имате нещастието да преминавате през него, и тутакси ще се съгласите с недотам благозвучната формулировка. Проблемът е, че уредбата е така настроена, че на червено се чака по 3 минути, а зелената светлина е само 15 секунди - време, абсолютно недостатъчно да се изнесат повече от 3 коли. Това е причина за огромни задръствания в района.

Но пък се оказа, че и в това има нещо хубаво - появи се ново залагане - на кой светофар ще успея да мина? На петия или на шестия? Ей така си се забавляват шофьори и кондуктори, докато чакат, чакат Малоумния светофар...

А ние се питаме - всъщност светофарът ли е малоумен?...

Още новини четете ТУК

Ето и ситуацията от вчера отново на Сточна гара:

Припомняме, че снощи авария на автомобил в Тунела предизвика хаос в движението по "Цар Борис Трети Обединител", сигнализира читател на TrafficNewS.bg.

Пикапът бе закъсал в дясната лента, което парализира трафика.

„От Панаира до Тримонциум – 52 минути. Кошмарно е”, коментира читателят ни.

Още за тапите в града може да видите ТУК

Oще новини ТУК

TrafficNewS.bg


TrafficNewS.bg