Наша читателка ни изпрати клип от видеорегистратор на автомобила на съпруга си, на който е запечатана катастрофата на бул. "Васил Априлов", при която автобус №113 блъсна възрастна жена в Пловдив. На него ясно се вижда, че жената вече е направила няколко крачки на пешеходната пътека, когато я връхлита автобусът.

"Пълна лъжа е, че жената е изскочила внезапно!", твърди пловдивчанката, визирайки думите на шофьора на автобуса пред наш репортер. По-рано той каза: "Изскочи и... Без повече коментари!".

На този етап от УМБАЛ "Свети Георги" не могат да дадат информация за състоянието на пострадалата жена, защото все още текат изследванията й. Надяваме се да няма опасност за живота й.

Вижте ВИДЕОТО, което е доста красноречиво:

Припомняме, блъснатата пешеходка на бул. "Васил Априлов" в Пловдив е 80-годишна, а шофьорът е на 72 години, стана ясно преди малко. Шофьорът на автобус по линия №113 не е употребил алкохол, съобщиха от полицията. Движението в участъка на катастрофата е силно затруднено, извършва се в една лента от Централна гара към Пещерско шосе. Местопроизшествието е запазено, започва оглед.

"Изскочи и... Без повече коментари!", беше реакцията на шофьора, потърсена от репортер на TrafficNews.bg.

Реакцията пък на хората, които са обградили мястото, е: "Те не карат, а летят". Пловдивчанка сподели в социалните мрежи, че точно на това място 3 пъти с детето й са щели да ги блъснат. "Явно там е кръгово за феновете на дрифт, висока скорост и т.н.", коментира жената.