Под невиждани мерки за сигурност вкараха в съдебната зала 20-годишната танцьорка Габриела Медарова. Над 10 охранители пазиха танцьорката, която разби 10 автомобила в Кючука пияна и надрусна. Момичето бе се белезници, като не можеше да скрие сълзите си.

В момента съдът решава дали да остави танцьорката в ареста за постоянно, след като изтече прокурорската мярка от 72 часа зад решетките.

Срещу Габриела има повдигнати три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода.

В хода на разследването е установено, че на 15 април 2018 г., в гр. Пловдив, около 6 часа сутринта, обвиняемата Габриела  управлявала джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“. Обвиняемата е правоспособен водач на моторно превозно средство, със стаж две години.  

Установено е, че преди да се качи на моторното превозно средство обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана. При движение по ул. „Македония“ в гр. Пловдив, тя загубила управление върху автомобила и причинила щети на други паркирани 10 моторни превозни средства, след което изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си.

След извършена проверка с техническо средство „Алкотест Дрегер“ било установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и наличие на употребени наркотични вещества – марихуана. 

Очаквайте подробности!