Борецът Сюрен Борисов е арестуван след сбиване пред клуб „Галакси“, научи TNS.bg. В мелето, което е станало в понеделник около 6 часа сутринта, са пострадали  трима млади пловдивчани, един от които е синът на депутата от БСП Георги Търновалийски – 19-годишният Жулиен. Другите две момчета са Мариян Николов /20г./ и Марин Топалов /20/.  Заедно със Сюрен е задържана и 26-годишната Пепи Мошукова.

Сблъсъкът е станал вчера призори, на излизане от клуба. Тримата са били в „Галакси“ и на тръгване се засекли със Сюрен, който излизал с момиче от заведението. След няколко разменени реплики се стигнало до физически сблъсък.

Иззети са записите от охранителните камери на фасадата на клуба. Според запознати камерите са записали целия бой. Агресия е била проявена и от двете страни.

По случая е образувано досъдебно производство, което ще изясни вината на всички участници в побоя. Ако срещу Сюрен Борисов бъде повдигнато обвинение и той бъде осъден, ще трябва да излежи и условната си присъда. Той получи една година условно по делото, в което той и Явор Геров – Канибала бяха обвинени за грабеж на мобилен телефон. В последствие Канибала беше оправдан, а Сюрен се размина с условно.

Арестуваната Пепи Мошукова живее и работи в Перущица, където има фризьорски салон. Преди време тя живеела с родителите си в Холандия, в България била отскоро. Със Сюрен се запознала преди месец. На този етап няма информация дали двамата са били заедно в клуба или случайно са се засекли на излизане.  Не е ясно и каква е ролята на атрактивната брюнетка в сблъсъка. 

Жулиен Търновалийски е втори курс в Нов български университет. 19-годишният младеж е завършил Търговската гимназия. Приятелите му го описват като изключително скромен , рядко влизал в конфликти. Мариян Николов е негов състудент от университета. Топалов също е студент и е от компанията на младежите. 

"Не мога нищо да коментирам! Оставете ме на мира!" заяви по телефона депутатът Търновалийски. 

Жулиен Търновалийски /вляво/ и Мариян Николов

Жулиен Търновалийски

Пепи Мошукова

Очаквайте подробности!

TNS.bg