Актьорът Асен Блатечки тази вечер събра множество пловдивчани в кино "Орфей" в Пловдив. Той играе в спектакъла „Секс, наркотици и рокендрол”, предаде репортер на TrafficNews.bg. Точно преди две години той „пенсионира” комедията след 150 изигравания отново на Сахат тепе в Пловдив. Спектакълът на Ерик Богосян е едно от най-дълго играните заглавия у нас.

Във версията на режисьора Ивайло Христов Асен Блатечки влиза в седем различни образа. Той играе милионер, на чистач от улицата, на служителка на секс телефон, на луд наркоман, а накрая пее като рок звезда с дрезгав глас.

През цялото време на сцената заедно с Блатечки свири и рок банда, която свързва отделните картини с едни от най-популярните хард-рок парчета.

„Секс, наркотици и рокендрол” дава старт на традиционната панорама на комедиите „Завеса под звездите” в лятно кино „Орфей”. В програмата са включени премиерни за Пловдив заглавия като „Стая 1313” с Руслан Мъйнов, „Вересии” с Мария Сапунджиева, „Фалстаф и веселите съпруги” с Тони Димитрова.

Ще се играят и „Спанак с картофи” и „Арт” на триото Бахаров, Вергов, Карамазов, както и още една футболна комедия „Свалячи” с Геро и Малин Кръстев. Ернестина Шинова ще изиграе в Пловдив своята хитова „Любовна афера”.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg