Луната е в Скорпион. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 17.53 часа. Лунният ден е 18-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Пазете се от внезапни настинки в областта на носа и носоглътката. Остават нежелани плановите операции в областта на носа, половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на репродуктивни проблеми, на камъни в пикочния мехур, ринит и запек.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за подстригване на косите, миене, боядисване, изсушаване. Избягвайте топлата коламаска, която може да доведе до раздразнение на кожата. Добре се отразяват водните процедури и престоят в топла минерална вана.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Въпреки че Луната е намаляваща, организмът не се освобождава лесно от излишното тегло. Затова, ако сте стартирали диета, не чувствате резултати. Бъдете упорити. Лунната диета с лунна фаза последна четвърт започва днес в 17.53 часа и продължава 24 часа с консумация на билкови чайове, мед и лимон.

Цветове, носещи късмет: тъмносиньо, зелено, светлосиньо, оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 11.34 часа. Денят е подходящ за почистване на дома, за поливане на цветята и растенията с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Пречистете мислите си. Не позволявайте на негативните чувства да надделяват. Движението на Луната в Скорпион в комбинация с 18-ото й лунно денонощие изискват ясна преценка на обстоятелствата. Искат да сме здраво стъпили на земята и да знаем какво можеш, с какво разполагаме и какво сме в състояние да постигнем. Не бива да завиждаме. Хармоничният аспект между Венера и Уран ни позволява, ако не сме съгласни с настоящото си състояние, да го променим, но чрез собствени усилия и действия.

ОВЕН

Крачки към бъдещето

Очаква ви позитивен ден. Напът сте да промените нещо в своя живот по начин, по който вие искате да се развие. Усещате се силни, могъщи и решителни. Не упорствайте прекалено много пред ръководителите си, а ги убедете в своите цели. Ще успеете чрез убеждаване и присъединяване на съмишленици, а не чрез борба и инат.

ТЕЛЕЦ

Харчете разумно

Емоционалният дисбаланс, който се е формирал в мислите ви, днес ще ви накара да си доставят различни по вид, цена и асортимент глезотии и прищевки. Често надминавате възможностите си и си позволявате неща, които не са ви нужни. Не мога да ви кажа да пестите в ден като този, но и не прекалявайте с харчовете, пише borbabg.com

БЛИЗНАЦИ

Изразявайте се разбираемо

Ще си имате големи проблеми с думите, които изричате. Днес не мерите приказките си, а искате да бъдете разбирани в прав текст и директно. Няма как да се случи. Едно мислите, друго излиза от устата ви. Желаете промяна в статуквото си, в начина си на живот, но трябва да се постараете тя да се случи. Не се оплаквайте постоянно.

РАК

Действайте

Движението на Луната в Скорпион е прекрасно време за набелязване и реализация на цели. Днес вие сте активни, можещи и дейни, а фазата последна четвърт, която е част от вашия месечен биоритъм, просто ви дава моментно състояние на свръхемоция. Преодолейте я, за да не си докарате някоя болест на главата.

ЛЪВ

Любовни трепети

Днес определено сте настроени делово. Говори ви се, ала малко хора ще слушат всичко онова, което казвате. Примирете се. Няма да заемете центъра на внимание и не бива да страдате от този факт. Обърнете повече внимание на домашните си ангажименти. Необвързаните могат да срещнат интересен непознат човек от чужбина.

ДЕВА

Използвайте контактите

Използвайте разумно контактите, които имате в живота си. Не бягайте от познанствата си. Не бягайте от хора, които ви звънят и ви канят на кафе. Именно чрез подобни срещи може да се уреди близкото ви бъдеще. Днес хората около вас изиграват сериозна роля в живота ви. Допуснете ги до себе си.

ВЕЗНИ

Мислете положително

Опитайте сами да разведрите ежедневието си. Не мислете за неща, които ви потискат. Днес по всякакъв начин се връщате и завръщате към финансови проблеми в дома и семейството си и не искате да погледнете на положителната промяна в любовта, която ви се очертава още със ставането. Денят е чудесен, не го разваляйте с лоши мисли.

СКОРПИОН

Погрижете се за здравето

Активността е важна за успеха ви днес. Не я ли проявявате, ще губите по точки. Активни ли сте, със сигурност успехите ще започнат да валят един след друг. Обърнете повече внимание на здравето си, пийте имуностимулиращи хранителни добавки. Можете да направите 24-часово гладуване за освобождаване от токсините.

СТРЕЛЕЦ

В депресия

Търсите си причина да бъдете недоволни днес. Каквото и да ви се случва, все го намирате откъм тъмната страна. Загубили сте позитивния си поглед и се нуждаете от една сериозна промяна, която да ви върне в правия път. Не предприемайте важни действия и не вземайте решения, ще са продиктувани от състоянието, в което сте.

КОЗИРОГ

Пускане по течението

Днес се мъчите върху различни проблеми, които касаят вземането на важни решения. Не сте в състояние да мислите трезво. Разсеяни сте, а влошеното здравословно състояние е причината да не искате да се заемете с нови ангажименти. До края на седмицата се отдайте на течението. Не е вашият звезден миг за действие.

ВОДОЛЕЙ

По-добре не го правете

Надминавате себе си по амбиции и упоритост, но не и по продуктивност и свършена работа. Денят не е сред най-подходящите за радикални промени. Да, искате да поставите едно ново начало, свързано с бизнеса си, но се замислете дали няма да сгрешите, ако го сторите? Денят е деликатен и не позволява да се надскачате.

РИБИ

Позитивен ден

Движението на Луната в Скорпион ви зарежда с енергия и добро настроение. Настроени сте оптимистично. Имате хубави цели и идеи, които можете да превърнете в реалност в следващите месеци. Днес и нещата в личен план се подобряват. Любовна хармония, семейна идилия… са само малка част от позитивните аспекти на срядата.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие имате късмета да не срещате големи трудности в живота си и често да постигате целите си с малко усилия. Мисията ви в този живот обаче е много сериозна – от голямо значение е да се образовате до най-висока степен и да преподавате своите знания на другите хора. Още от малки обичате да четете и страстта ви към новото е силно изразена. Не обичате да вървите по отъпканите пътеки на живота, а сами искате да прокарате пътища. В любовта ще сте най-щастливи, когато срещнете своята духовна половинка. Затова не бързайте да сключвате брак, докато интуитивно не почувствате, че е дошло време за това.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, през която ще бъде добре, ако не противодействате на съдбата си, а се съобразите с нейните желания. Оставете се на течението, защото то ще ви отведе в най-правилната посока. Промените, които ще се случат с вас, без да ги предизвиквате, са за добро. Онези, които сами предизвикате, ще ви носят проблеми, така че ги ограничете.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.