Стигнахме до извода, че поредният материал за най-добрите пози за правене на любов в колата ще е прекалено клиширан и по този повод избрахме да ти представим няколко неудобни секс истории разиграли се в автомобили.

Не, че нещо…ама имай си едно на ум за довечера!

Ръцете горе!
„Кой да се сети, че ако спреш колата си на някоя отбивка на магистрала и решиш да правиш секс там, след около 15 минути може да дойде полиция и да ти потропа на прозореца? Е, такава беше моята история. С моя точно се бяхме разгорещили, докато не видяхме как чичко полицай наднича през прозореца, мъчейки се да разбере какво точно се случва в този спрял в нищото автомобил“, разказва ни Деси.
– Ако смяташ да палуваш в „хотела на колела“ довечера, помъчи се да избереш място (или отбивка), където е малко вероятно органите на реда да те сгащят и да прекъснат всичко точно когато не трябва!

Синини и инциденти
„С приятелката ми бяхме решили да запалим колата и да отскочим до близка природна забележителност. На връщане към вкъщи обаче и двамата ни удари хормона и решихме да отбием, за да може да се „порадваме“ един на друг. Всичко си започна както трябва, докато не стигнах момента, в който се опитах да си сваля дънките. Задърпах ги толкова силно, че ръката ми се хлъзна и се ударих зверски в окото. Така свърши и нашата автомобилна секс авантюра, а после няколко дни приятелите ми ме питаха с кой съм се бил, че имам такава синина на лицето си.“, признава сконфузна ситуация пък Мишо.
– Съгласи се с нас, че в колата няма почти никакво място. Така че ще е изключително умно от твоя страна да не правиш резки движения и да не си саморазваляш кефа. Сексът в кола, за жалост, не може да е див, но пък вдига адреналина на макс!

Наблюдатели
„След романтична вечеря, с гаджето ми решихме, че ще е доста удачно да пренесем страстите си в автомобила ми. Всичко мина прекрасно, и дори и двамата свърихме! Докато се обличахме обаче осъзнахме, че през цялото време сме си имали публика! И то каква само! Оказа се, че бездомен клошар се е наслаждавал на безплатния филм за възрастни, който ние му изнесохме на живо!“, споделя Даниел.
– И тъй като довечера надали ти и половинката ти ще сте единствените, които искате да правите секс под падащите звезди. Уверете се поне, че сте си избрали място, на което няма да имате нежелана публика!

TrafficNews.bg