Животът ни поднася различни ситуации, с които трябва да се справяме. Понякога е лесно да преодолеем трудностите и да се зарадваме. Понякога попадаме в затворен кръг на комични случвания и нелепи ситуации, които могат да станат наше ежедневие.

Зодия Телец

Привидно може да са добре организирани и сериозни, но това е само външно. Често могат да попаднат в странна ситуация, в която изобщо не знаят как да реагират и е възможно да се изложат. Телците обикновено са над тези неща и не се притесняват от смешния развой на събитията в живота им. Въпреки всичко отново продължават да дават вид на сериозни хора, които нищо не може да бутне.

Зодия Рак

Не пестят силите си, когато са в големи компании. Всеотдайни приятели са и обичат да говорят и да разказват истории. Обичат шегите и закачките и често попадат под обстрел от хапливи изказвания. Понякога са малко нескопосани и могат да направят грешна стъпка, която да доведе до момент, в който ще се притеснят. Често се изчервяват от действията на другите или от своето нелепо излагане. За Рака това е ежедневие.

Зодия Стрелец

Обичат да се предизвикват и да си навират носа навсякъде. Разбира се няма как да постигнат това без да срещнат различни препятствие по пътя си. Когато са център на вниманието, често им се налага да намират оправдания, с които да се измъкнат от кофти момент. Понякога говорят твърде много и не премислят какво казват и това води до конфликти, защото успяват да наранят някого и то без да са искали. Чувството им за хумор не винаги е разбрано от околните.