Поведението на половинката ви се е променило напоследък и няма как да не забележите особеното му държание. Започнал е да ви кара да се чудите какво се случва, какво има. Първото, което ви хрумва е, че ви изневерява. Това не е задължително. Възможно е просто идеята да се среща с други да е завладяла съзнанието му. Ето кои са признаците за това:

Очите на партньора ви шарят много повече от обикновено
В мъжката природа е да се оглеждат наоколо и да се впечатляват от женската красота и чар. Почти всички мъже го правят с малки изключения. Затова оглеждането невинаги е задължителен признак на подсъзнателни мисли, но ако забележите, че той се оглежда много повече, това определено е сигнал.

Разпитва ви коя жена смятате за привлекателна
Възможно е партньорът ви да се интересува от мнението ви, за да ви подразни, да ви накара да ревнувате, да ви подскаже, че си мечтае за тройка или просто не може да се стърпи да свери часовника си с вашия относно представите за красота. Каквато и да е причината, той определено мисли за други жени.

Партньорът ви флиртува
Флиртът е най-древният начин да подскажеш намеренията си и сексуалната си енергия на другия. Ако партньорът ви е започнал да флиртува упорито без ваше присъствие, но и когато вие сте там, това е явен признак, че има намерения към други жени.

Той внезапно се интересува от външния си вид
Когато партньорът ви е бил погълнат само от вас и е бил сигурен в любовта си към вас, както и във вашата към него, е много вероятно да се е поотпуснал и да е изгубил форма. Този феномен се случва при много двойки. Ако обаче забелязвате, че е започнал отново да се грижи за външния си вид и дрехите си, особено бельото си, това е признак, че иска да се среща с други или вече го прави.

Партньорът ви излиза все повече без вас
Мъж, който предпочита да излиза повече без вас, отколкото преди, определено има намерения да се среща с други жени. Има вероятност някоя определена жена да е привлякла вниманието му и той да е насочил енергията си към това да ѝ направи впечатление. Затова той предпочита да излиза без вас, а повече с приятели.