Ако отдавна не сте имали гадже, а дълбоко искате най-после да имате връзка, вероятно се питате къде грешите. Чудите се защо мъжете не ви забелязват или ви забелязват само неподходящите. Може би е нещо в поведението ви или пък в облеклото ви. Питате се дали не сте прекалено намусена или пък твърде разговорлива. Със сигурност в главата на всяка необвързана жена се раждат хиляди въпроси и вероятно някои от тях са основателни.

Не забравяйте, че повечето мъже обичат да преследват
Ако искате да предизвикате интереса на мъж, не му се давайте веднага. Накарайте го да ви преследва известно време без да се дърпате прекалено отявлено, защото така ще го накарате да се откаже. Подавайте му топката от време на време. Демонстрирайте интереса си. Някои мъже обичат даже по-дългото преследване. Бъдете наблюдателни и следете неговите знаци. Флиртувайте.

Поддържайте се във форма
Много често външният вид наистина има значение. Ако изглеждате зле, неугледно, неподдържано и в недобра форма, това определено ви пречи да си намерите ново гадже. Тренирайте, хранете се правилно, поддържайте фигурата си и се грижете за косата, визията си, грима си. Цялостното ви добро излъчване има огромно значение. Мъжете обичат първо с очите, после със сърцето. За да ви обърне внимание, той първо трябва да е привлечен от вас визуално.

Обличайте се атрактивно, а не задължително според модата
Сляпото следване на модата, което не е съобразено с индивидуалните особености на тялото ви и стила ви понякога може да ви изиграе лоша шега. Най-добре е да изградите свой собствен стил, който да включва атрактивно облекло, което в никакъв случай да не е твърде предизвикателно и да отправя погрешни послания. Обличайте се така, че да ви забелязват, но без облеклото ви да крещи, че сте готова на всичко, за да си хванете гадже.

Не бъдете прекалено негативни
Негативизмът отблъсква не само когато става въпрос за връзки и срещи, но и в общуването въобще. Твърде негативните хора, които излъчват песимизъм във всяко едно отношение отблъскват другите. Посланията, които изпращате с отрицателната си нагласа към всичко говори на околните да стоят далеч от вас. Никой не търси мрачност в общуването, тъкмо обратното. Ако сте ведри, смеете се и сте позитивно настроени, ще имате много по-голям шанс с мъжете.