Срещат се мъже, чиито пениси са не само с различни размери, но и с други нестандартни особености. И в това няма нищо лошо. Напротив, с такъв партньор може да преживеете невероятни мигове на сексуална наслада. Ако знаете как да се възползвате от тази уникална възможност, може да останете приятно изненадани и да разширите сексуалния си опит, пише Bulnews.bg.

Не се плашете, ако той...

Гледа встрани
Понякога по време на ерекция половият орган на мъжа леко се изкривява наляво или надясно. Това не бива да ви смущава, тъй като не се дължи на някакво заболяване, честа мастурбация или носене на тясно бельо. Просто е индивидуална особеност на мъжкия организъм. Освен специфичния си вид, този пенис има и някои тънкости при “използване”.
Как да постъпите?
Добре е да знаете, че в този случай класическата мисионерска поза не е най-подходящата. Може да експериментирате с пози, при които телата на партньорите са под ъгъл едно спрямо друго. Така според специалистите въздействието на пениса върху G-точката, която се намира на предната страна на влагалището на дълбочина около 5 см, ще е по-силно, а оргазмите - зашеметяващи.

С петна по рождение
Родилните петна са на най-невероятни места по телата ни, в това число и върху мъжките полови органи. Но те не са нещо, за което си струва да се притесняваме.
Как да постъпите?
Никакви ограничения или специални изисквания не са необходими. Единственият съвет, който дават сексолозите, е да не се стряскате и да не гледате втренчено партньора си. Коментари като “аз такова нещо не съм виждала преди” също са излишни.

Гледа надолу
Има случаи, при които пенисът дори и в “пълна бойна готовност” е насочен надолу. Ако той е твърд и напрегнат, всичко е наред, а своеобразното му положение просто е структурна особеност.
Как да постъпите?
Добре е да знаете, че при някои сексуални пози, при които пенисът се отклонява нагоре към корема, може да се появи усещане за дискомфорт у мъжа. Възможно е партньорът ви да не се оплаче, особено ако анатомичните му особености го притесняват. Така че проявете съобразителност и деликатност в тази ситуация.

Огромен
Според сексолозите пенис с дължина между 15 и 18 см се приема за нормален. С размер над 20 см вече минава за голям, макар че “малко” и “голямо” в секса са доста относителни понятия. Много по-важно е на партньорите да им е комфортно и нищо да не ги притеснява, докато правят секс. Разбира се, ако жената усеща пениса на партньора си по-едър, то двойката трябва да намери начин да се справи с това неудобство. Достатъчно е мъжът да е по-нежен любовник и тогава по-големите му размери ще се окажат предимство, а не недостатък.
Как да постъпите?
Правете секс в поза с не толкова дълбоко проникване - например когато и двамата лежите странично. Ако все пак ви заболи, помолете мъжа да не навлиза прекалено навътре. Или пък поемете сама контрола, като изберете позата, при която вие да сте отгоре. Може да използвате и лубриканти, които ще предотвратят неприятните усещания и ще увеличат удоволствието.

Недостатъчно голям
За малък се приема пенис под 12 см, но размерът съвсем не определя сексуалните таланти на един мъж. Ако нещата в леглото не ви се получават, не бързайте да вините скромните размери, а потърсете някаква друга причина.
Как да постъпите?
Не се изненадвайте, но според статистиката мъжете, чието достойнство не впечатлява с размерите си, се оказват най-добрите любовници. И обяснението е, че те знаят как да доставят удоволствие на жените. От вас се изисква нещо съвсем малко - никога да не обсъждате дължината на пениса му. Малкият член е най-големият мъжки кошмар. И не се опитвайте да убеждавате мъжа до себе си, че проблемът не е в размера, а в уменията. Той ще приеме, че се опитвате да го утешавате. Кажете му, че това е дължината, която най-точно ви подхожда.

С пиърсинг
Идеята за секс с “пробит” мъж възбужда по-авантюристично настроените жени, склонни към експерименти. Според изпробвали, украшението на пениса гарантира на партньорите необикновени преживявания. Подобни слухове се разпространяват предимно от мъжете. Неслучайно и украшенията са с гръмки названия -“Принц Алберт”, “Жезълът на принца”, “Рогът на еднорога”...
Как да постъпите?
Някои видове пиърсинг наистина могат да създадат нови усещания. Но ако вярвате на тези, които са изпробвали секс с пробит пенис, имайте предвид, че е твърде възможно да преувеличават преживяванията си. Не са изключени и проблеми. Украсеният пенис може да скъса презерватива - добре е да помислите за безопасността на секса. Възможно е пиърсингът да намали чувствителността на пениса, а раната в мястото на пробиването да не зарасне дълго време и да е болезнена. Струва ли си този експеримент, решава мъжът. Но ако сте стабилна двойка, би било добре и вие да си кажете мнението.