Сексът е едно от нещата, които винаги ще вълнуват човечеството, пише флагман.бг. Не само, че задоволява базови потребности, но и е полезен за здравето, носи удоволствие, гори калории и какво ли още не. Ето защо медиите и учените постоянно ни заливат с различна информация относно това как да подобрим и учестим сексуалния си живот.
Вероятно сте попадали на какви ли не научни трудове по темата, но тези 5 изследвания ще ви изненадат!

1. Сексът тотално владее интернет! Според изследване от 2012 г., публикувано в сп. Sexual Addiction & Compulsivity, повече от половината материали в онлайн пространството са обвързани със секс.

2. Спонтанният секс с непознат е полезен за здравето! Учени от университета в Корнуел твърдят, че той лекува депресия и раздразненост и повдига самочувствието.

3. Зарежете домакинските задължения, ако искате повече секс! Скорошно изследване разкри, че мъжете, които помагат на половинките си в грижата за бебето им, по-често се радват на интимни ласки. Парадоксалното е, че ако решат да помагат на любимата в домакинството обаче, ще бъдат лишени от вниманието ѝ в леглото.

4. Мъжете трябва да ядат тиква за по-добро представяне в леглото! Организацията Smell and Taste Treatment и учени от Чикаго направиха едно доста забавно откритие. Според тях тиквата повишава кръвния поток към пениса и предпазва от еректилна дисфункция. Така че всички мъже, които имат проблем с ерекцията, трябва да минат на „тиквена диета“.

5. Половинката ще ви изневери, ако имате голям пенис! Налудничаво, но не съвсем невярно, според сп. Public Library Of Science. Медията неотдавна публикува проучване, според което дамите рано или късно започват да мамят партньорите си с дълги пениси, тъй като им било трудно и болезнено да правят секс с тях.

Още новини - ТУК

TrafficNewS.bg