Един уважаващ себе си мъж трябва да е правил секс с някои ключови фигури сред жените. В този материал ще ви представим една група жени, с които задължително трябва да имаш сексуални отношения, ако все още нямаш.

Малка нимфоманка

Поне веднъж в живота си трябва да опиташ с някоя такава. Гледай да е нещо между 20 и 25 години.

Учителка

Няма начин в училище да не си си падал по някоя сексапилна учителка, която съвсем случайно ходи с къси поли и широки деколтета. Щом ние ти го казваме, а и в поrното са си отделили графа за учителки, значи има смисъл и ти да го пробваш.

Азиатска мацка

Мечтата на всички извратеняци. Извратен ли си ?

Дъщерята на погребален агент

Тя е момиче, което цял живот е работила при баща си и от толкова трупове вече е станала безчувствена. Лицето й винаги е каменно, без усмивка, без мръщене, без звук. Интересен секс би се получил с жена като тази.

Бившата

За тази бройка ще трябва да бъдеш играч. Тя знае вече номерата ти, знае и какво искаш от нея, знае ти целият ти арсенал. Това не е хубаво, никак даже. Обаче, ако треснеш бившата, ще знаеш, че си постигнал нещо значимо в мъжкия свят. Точките ти пред останалите ще скочат неописуемо.

Служител на правната система – съдия, прокурор, полицай и т.н.

Тук май уцелихме…

По-възрастна от теб жена

Това тук, приятелю, се нарича играч. Успееш ли с по възрастна, значи за теб вече няма граници

Най-добрата ти приятелка или просто приятелка

Чувал си и преди приказките за секса между приятели. Често жените се наемат да ни обясняват, как те имали приятели мъже, които нямали никакви мераци към тях. Абе, жено, ти луда ли си ?! Да не си мислите, че той ви помага с багажа, само защото е голям джентълмен ?! Нали се сещате за рекламата „зад фразата, просто приятел, се крие вълна от хормони…“

Поне една такава приятелка трябва да имаш ударена през жалкия си живот. И имай предвид, че ако не прецакаш нещата, приятелството ви ще укрепне още повече.

*забележка – внимавай да не си падне по теб, защото тогава всичко отива Въ Гъ Зъ

Жената поничка

Тук малко се колебаем дали да ти я предложим, но заради опита си заслужава. Тук от TheMainline ще си затраем. Знаеш, че ние само перфектни форми бараме (за пред хората), но ти спокойно можеш да си пробваш – сигурно е добре.

Това последното е за да придобиеш представа за това, което евентуално ще те очаква. Позволено ти е да ни намразиш заради това.

TrafficNews.bg