Големият полов орган за мъжете никога не може да се смята за нещо положително. Въпреки че присъстват много жени с мания за големината, мнозинството винаги ще се насочва към нормалните, но високооборотни членове. В предишен труд показвахме негативните страни на половото величие, а днес ще добавим и още един тъжен и трагичен случай.

Историята на Джесика Луис може да влезе като една от най-абсурдните, които някога сме виждали. Дамата решила, че има нужда от секс за една вечер, но й липсвало настроение за разходка до бара, флиртуване и покана у дома й.

Дамата била по-скоро модерна, отколкото старомодна, следователно направила профил в социалната мрежа Tinder и започнала да търси своя любим за вечерта. След кратко попаднала на симпатичния Мартийз Уилямс, който нямал нищо против да вземе цветето на своята непозната и неангажираща връзка.

Джеси започнала да изпитва сериозна болка по време на половия акт и на финала дори се гърчила, докато Уилямс вярвал, че всичко това е в следствие на любовното удоволствие. Мадам Луис отишла в болницата с оплаквания за жестока болка и разбрала суровата истина - шийката на матката била твърде наранена и бъдещите деца биха били невъзможна мисия. Причината за това поражение е именно членът на г-н Уилямс.

В следствие на серията негативни изживявания, Джесика нахлула в дома на своя краткотраен любовник и започнала да го обвинява за настоящото й състояние, поискала да й плати сметката и след отказа извадила пистолет и стреляла три пъти. Мартийз и неговото голямо мъжество били история.

Нека тази новина бъде предупреждение за всички господа и анакондите, които носят. Никога не сме могли да знаем колко сантиметра са достатъчни на жената, ала препоръчваме да бъдете внимателни, защото следващата може да го отреже!

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg