Може и да сме били особено жестоки към нежния пол, но пък никога не сме спирали да обичаме всяка една представителка от ада. Все пак е ясно, че без жени, светът щеше да е истинска болка в задника, но това е тема за друг път. С натрупването на годините ще излизаш с най-различни индивиди и по този начин ще се формира по-лесно и вкусът ти. И ще срещнеш блондинки, брюнетки, червенокоски и много други, но общото между тях ще е височината. Тук идва и онази прекрасна дилема – миньон или дъщерята на жирафа. И преди да драснем клечката на спора, искаме да кажем, че нямаме нищо против красавиците в джобни размери, напротив, просто техния материал ще бъде пуснат по-късно, пише Bulnews.bg.

Нека ти покажем най-добрите причини за забиване на жената, която вирее по-високо!

Не са досадни
Животът ни е запознал с двете страни на монетата и при всички положения си чувал „Би ли ми подал тенджерата от високия рафт?“ или „Ще свалиш ли паяжините от тавана?“. Обикновено ги чуваш във футболното време, когато трябва да си най-концентриран. Високите жени не се опитват да бъдат беззащитни, те просто взимат скапаната тенджера и забърсват сами, без драми! Ако не го стигат, носят един стол и се качват, защото знаят, че и ти няма да го достигнеш. Високите са по-смели и най-честата причина е, че не могат да виреят в света на куклите, защото детството е изразено изцяло в игра на футбол с момчетата! 

Тя може да ходи
… и е много красива гледка. Средният ръст на мъжа е между 1.70 – 1.90, което означава, че разперването на пергелите доставя необходимата скорост. И докато бързаш, твоята любима решава да се качи на високи токове и да те умолява да забавиш темпото. Мястото на високите токове остава в спалнята, където няма никакво вървене. Какво се случва, когато любимата е изпънала дългите крака? Да, дразнещите и подсвиркващи погледи са факт, но няма да говорим за тях! Правилно, високата красавица наваксва бързо темпото и ходи до теб, без да мрънка. Кокилите не са й необходими, защото не иска да е по-висока от теб. Мечтата на всяка жена е да има мъж, който да е достатъчно висок за снимките във фейсбука. И нека не забравяме, че комплексът за височината е безсмислен, нейните крака стигат най-често до сливиците! 

По-малко ядове
Както казахме и в горните редове, съществата с дълги крака, които сънуваш всяка вечер, са истинска радост у дома. Куклите никога не са били интересни, защото влеченията към спорта (най-често баскетбол и волейбол) са отговорни за техния железен характер. Спортът изгражда сериозна дисциплина и тук няма увъртания – всичко е жестоката истина. Към дългите крака е редно да добавиш и стегнато и много по-женствено тяло, отколкото можеш да откриеш при рахитната приятелка, която отново е на диета със сушена стафида до края на месеца. Тези жени са оправни, но освен това си остават женствени, нежни и много, ама много сексуални! Към хубавите моменти трябва да допълним и факта, че тези красавици най-вероятно ще бъдат жестоки, когато сгазиш лука, но следващата точка обяснява и твоето невероятно търпение! 

Мамка му, красиви са! 
Красотата е във височината, другари! Има причина за съществуването на годишната циркулация на най-красивите крака във Victoria`s Secret! В нашето ДНК е заложена програма, с която да забелязваме красиви крака в поли, рокли, къси панталонки и клинове, а те се забелязват от километри. И това не е всичко, защото в жегите ще ги видиш по-изкусителни, отколкото някога могат да бъдат – вече броим спонтанните ерекции, когато се разхождаме по улицата, защото тези създания нямат никаква милост – никаква! 

В леглото
Еротичният свят също е на тяхна страна, след като бельото се крои по кошутите от модния подиум. Консумирането на връзката с една от тези е щастието в най-чистия вид и можеш спокойно да разказваш историята на внуците. Дългите крака в копринени чорапи се омотават много добре около кръста, ушите ти и изглеждат дяволски добре, докато се приближават към теб! Има само две причини за евентуален пропуск от твоя страна: гей си, умрял си! 

Ако си хванал жена, която не те кара да се навеждаш, за да я целунеш, тогава се приближаваш с една стъпка до мъжкия рай!