Всяко общество се разделя на групи с общи интереси, обединени от колективно вярване и за съжаление от расова принадлежност. Появата на първите суб култури се заражда много, преди да се появи "Страничката на еди коя си". Дори и феминистките трябва да си признаят, че остават в границите на квартален клуб, който мрази мъжете си. Модерният човек е свикнал с модните черти, белези и религии, той няма нищо против културната оргия в тесен литературен кръг или общо спортно събитие. Има една общност, която традиционно събужда най-мръсните и долни сексуални фантазии на мъжа.

Не приемаме оправданията, защото ако ги споделяхме по-често, "50 нюанса сиво" щеше да бъде книжка за преспиване на малки деца. Говорили сме за всякакъв тип жени: високи, ниски, руси, черни и червени, но все още не сме показали алтернативните красавици. Това са онези дами, които превръщат тялото си в платно и произведение на изкуството за татуиста, поставят пиърсинг на интригуващи места или просто правят разрез на езика, превръщайки го в змийска реплика. Разбира се, с тези представителки изобщо не можеш да мислиш за нормален живот, защото те бягат толкова далеч от нормалното, че са склонни да отрежат твоята гордост в гащите с градинската ножица. Следващите редове са за по-дръзките и смели жени, които обичат да познават своето тяло и да го превръщат в нещо, което рядко можеш да видиш във визията на фолк-дивата. 

Не се водят по правилата

... и затова се влюбваш в тях! Мирогледът им е различен, загадъчен и смел. Те не търпят хорското мнение и изграждат собствени правила. Готови са на всичко, за да бъдат добрата опозиция. Не можеш да им налагаш мнение или начин на мислене. Те избират всичко и дори кога точно да правят секс, което със сигурност няма да бъде на третата среща (УРА)! 

Болката е техен приятел

Никога не сме мислили, че жена може да си причини нещо като висене на въже, ала гледахме един от последните телевизионни трудове на Миролюба Бенатова, която беше заснела доста хора, висящи на собствената си кожа. За нас наистина е страшна и мъчителна гледка, но изказваме изключителни адмирации за вдигането на прага на болката. Държим да отбележим, че именно там видяхме прелестно татуирано създание, чието присъствие със сигурност ще преследва и много други амигос в съзнанието им. Когато жената има търпимост към силните усещания, тя ще ги пренесе и в леглото, а това означава, че тази вечер тя ще прави секс с теб, а ти просто присъстваш от физиологични нужди. 

Красиви са

Нека уточним, че изобщо не визираме кифленските татуси на задника, китайските символи на сила и супа, нито тривиалните котенца, щото са готини. Истинската почитателка превръща тялото си в изображение на вътрешните настроения. Рисунките по тялото й се опитват да символизират нещо, но освен това могат да послужат като навигация и душевен афродизиак, когато започнат да се събличат и трайбъла продължава все по-надолу и по-надолу.

Носят увереност

Социално изследване показва, че 42% от татуираните одобряват своето тяло и го намират за много по-сексапилно, отколкото е било. Красотата не е само симетрия, понякога трябва и мастило, а в този случай наистина може да свърши много работа. Увереността води до бонус точки в леглото!

Разчупването на леда

Винаги може да говорите с жена за мастилото й. Така няма да имате нужда от изгубените клишета от рода на "Къде са ти крилата?". Жените често са осъждани (най-вече от нас), но когато се появи човек, който оценява и поне се опитва да разбира тази култура, той ще получи много повече от лекция и съвет за добър татуист. Нека не забравяме и другата голяма подробност, след това идват флиртовете и накрая ще помиришеш розата на едно по-специално място. 

Търсим уникалното

Сигурно има причина за огромните различия във всеки човек. Ето защо е доказано, че хората с белези по тялото се смятат за по-атрактивни. Дори различната прическа на косата може да Ви изненада, когато влезете у дома и разберете, че милото е избрало бразилската лентичка. Татусите и пиърсингът правят чудеса, а какво да говорим за обецата на езика? 

Привличат

Разбира се, че искаш да знаеш какво е нарисувано на дупето й. Определено ти е интересно дали може да полети с тези крилца на гърба, а кой не е чувал легендата за летящата... катеричка. Рисунките по тялото ни връщат обратно в щастливите години, когато всичко беше цветно. Искаш да цункаш малкото тигърче на гърба й, да погалиш огньовете по тялото й и евентуално да я прицелиш по китайската мъдрост. Начините за забавление никога не свършват, те просто продължават напред.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg