Жените гледат порно! След като съберете езика си от пода е време за малко реален разговор.

Отдавна преминаха дните, в които мъжете се притесняват за това как жените приемат или толерират техните порно-зрителски навици. Сега, според проучвания и изобилие от непотвърдените данни, жените гледат порно, също…и то много порно!

В нашето поколение на културна революция на жените вече им е разрешено да излязат от своите подземия на непорочност. Сега те са насърчавани да бъдат по-сексуални и по-малко извинителни, също като мъжете. Може ли да получим „амин“?

Много предполагаеми ресурси обаче твърдят, че мъжете са просто по-възбуждащи се „животни“, отколкото жените – нещо, което обясняват желанието им за прекомерно гледане на порно филмчета. Въпреки това, нови доказателства подсказват само, че това може да е поредната много добре изградена социална конструкция, в която всички да повярват.

Всички ние наистина знаем от науката и биологията е мъжете са склонни да бъдат по-визуални, и по този начин, те могат да изглеждат по-заинтересовани от порнографията, предвид силно визуално нейно естество.

И докато е вярно, че жените статистически предпочитат мозъчната сила и еротизъм, например такава, каквото има в еротиката или BDSM емоционална игра, нови източници показват, жените се адаптират и се развиват във все повече визуални същества.

Направо от извора
Гигантът PornHub неведнъж е заявявал, че аудиторията му се състои от повече от 25 процента жени. Проучване на New York Times открива, че при тестове хетеросексуалните жените показват категорични признаци на възбуденост, когато им се дадат недвусмислени сексуални изображения, включително доста хардкор действия, а дори и такива, свързани с лесбийството и хомосексуални действия.

Друго изследване обосноваващо се на рейтингите на Nielsen показва, че един на всеки трима възрастни, които сърфират в порно сайтове всъщност е от женски пол. В друга статия за сексуалните навици на жените, пък се заявява, че жените са толкова визуално любопитни за порно, че 55 процента от тях гледат сексуално съдържание около два пъти месечно, че дори и по-често.

Защо? По-добрият въпрос е, защо не?
Жените обаче не са непременно привлечени от същия тип порно, който мъжете предпочитат. Оказва се, че нежният пол предпочита „сюжет, контекст и любовната игра.“ В друга статия, дело на Huffington Post смело доказват, че порното помага на жените да се освободите от стреса (до 23%), и може дори да е: „от полза за сексуалния живот на двойката.“ Но не са повечето от нас наясно с това от известно време насам?

Договарянето и компромисите винаги са градивните елементи на един активен и освобождаващо сексуален живот и отношения. Освобождаващо е да се види, че обществото най-накрая осъзнава, че жените имат сексуални пориви, също…дори по-големи от тези на мъжете (бихме казали)

И със сигурност има по-лоши неща, които могат да се случат на една връзка от това една жена гледа порно.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg