Имаш си куп процедури за поддържане на лицето. Защо да не се погрижиш и за вагината си? Ето как да се възползваш от времето за себе си!

Стъпка 1: Нека бъде светлина!

Запали си ароматни свещи и си пусни еротична музика. Направихме ти плейлист. Последвай CosmoMag в Spotify и пусни плейлиста Party of One, пише Cosmopolitan.bg.

Стъпка 2: Поиграй си на топчета

Пъхни във вагината си няколко кегел топчета с тежести, които да докосват чувствителните ти места в следващите няколко стъпки.

Стъпка 3: Отпусни се...навсякъде

Включи вибратора си и си направи масаж на цялото тяло, за да отпуснеш мускулите си, съветва Антония Хол, автор на The Ultimate Guide to a Multi-orgasmic Life (Ръководство за множествени оргазми).

Стъпка 4: Нека всичко те гъделичка

Намажи гърдите, срамните си устни и клитора с крем за възбуждане. Ефектът на охлаждане и загряване усилва усещането при допир, съветва Лиса Фин, специалист по сексуално обучение.

Стъпка 5: Загрей с булет вибратор

Без да си сваляш бельото, търкай малък булет вибратор през плата, за да разбудиш нервните окончания на вулвата си, съветва експертът по връзки Крис Шейн.

Стъпка 6: Подготви се с лубрикант

Свали бельото си и и масажирай срамните устни и клитора си с лубрикант по избор. Той не само ще направи всяко докосване по-чувствено, но е и задължителен при употребата на вътрешни играчки.

Стъпка 7: Стимулирай се чрез натиск

Докато играеш с клитора си, спирай често и притискай длан към вулвата си. Натискът хем ще ти даде приятно прекъсване, хем ще засили удоволствието още повече. Повтори няколко пъти.

Стъпка 8: Изследвай чрез дилдо

Извади кегел топчетата, намажи с лубрикант невибриращо дилдо и изследвай вътрешните си ерогоенни зони. Вкарвай го, вади го, върти го, за да откриеш пулсиращия ритъм, който ти харесва.

Стъпка 9: Използвай вакуум

Някои вибратори имат функция вакуум, която стимулира повърхностните и вътрешните нервни окончания на клитора ти. Първо го изпробвай на зърната си и после тръгни надолу.

Стъпка 10: Отъркай се здраво

Натрупай няколко възглавници на леглото, яхни ги и ги обязди, докато си представяш най-дивия секс. За допълнителна тръпка може да ползваш вибратор, който да сложиш между теб и възглавниците.

Стъпка 11: Намери новите места

Използвай вибратор с дистанционно, за да освободиш ръцете си за други неща. Ако обикновено мастурбираш по гръб, се обърни по корем, пробвай права, или разтвори краката си широко.

Стъпка 12: Раздай се докрай, за да се докараш до екстаз

Ако все още не си стигнала до оргазъм, пробвай вибратор зайче. Включи накрайника за клиторна стимулация и другата част на макс за върховен финал.