Нека бъдем честни, всеки ден ходене в дантелено бельо, не е никак удобно. И предвид факта, че удобството е на първо място сега, повечето жени предпочитат спортен стил на обличане (това важи и за бельото). 

Но в живота на всеки от нас идва ден, когато предпочитаме красотата пред удобството.

Въпреки че съвременните технологии са напреднали толкова много в шиенето на бельо, е много лесно да намерите идеалния модел, който ще бъде както удобен, така и красив. 

Eто какво точно бельо може да е подходящо за първата среща и защо си струва да подходим с избора на такъв пикантен елемент от цялостната ни визия с цялата отговорност, пише Блиц.

Все пак щом за първи път се съблечем пред някого винаги искаме да изглеждаме добре. А бельото определено приковава вниманието на противопожния пол. При това много!

Изобщо не е необходимо при първата среща всичко да се окаже така, че бельото ви да стане един от основните участници в случващото се. Но самото му присъствие върху тялото дава онова необходимо усещане, което е толкова важно на първата среща. 

Колкото по-женствено е бельото, което сте избрали, толкова по-голяма е увереността ви – факт! 

Освен това един от най-добрите начини да се откроите и покажете своята личност е да изберете правилните дрехи, включително бельото.

Цветът, стилът, материалът не са важни ... всичко зависи от настроението и от това как ще се чувствате щом останете по бельо пред човека, с когото сте излезнали на среща. Опциите могат да варират.

Под костюм, който включва панталон и риза и/или сако, безусловно си струва да облечете боди, което при желание може да се демонстрира с няколко разкопани копчета на ризата/сакото. Прекалено изкушаващо ли е? Не, това е само демонстрация на добрия ви вкус.

Под роклята, особено ако е изработена от шифон или друга полупрозрачна тъкан, можете да носите комплект бельо, което ще подчертае красотата на тялото ви. Тоя може да бъде стягащо, красиво, прилягаща и само по себе си красиво. Няма да остане незабелязана! 

Любопитен факт
Корените на шиенето и използването на бельо се връщат още в древен Рим и Гърция, където под леките полупрозрачни туники стройните римски жени и гръцки жени носели кожени райета и пояси - строфи, които повдигали гърдите им и подчертавали бедрата. 

Оттогава много неща се промениха, но основното остава непроменено: красивото бельо е един от основните атрибути на всяка жена, в продължение на много, много години прави незаличимо впечатление на мъжете... и ги бодърква от възбуда.