Сексът все още остава едно от най-големите човешки удоволствия и сигурно ще бъде така до изобретяването на нещо по-добро - много учени работят върху създаването на уред, който да стимулира точните нерви на човешкото тяло, гарантирайки 99% точност до истинското изживяване.Науката все още е далеч от този открития и до тогава ще бъдете изложени на риск, защото половите контакти са опасни и дори не говорим за венерическите болести, а за абсурдните случаи, в които човек може да умре, докато задоволява себе си и партньорката. На Вашето внимание са онези фетиши, които не трябва да задоволявате - задължително! 

Токът я уби 
През 2008 година са започнали и първите опити за задоволяване в стил "50 нюанса сиво". Алтернативните сексуални забавления винаги възбуждат до краен предел, но подозираме, че в този случай ще е за последно. Кристи и Тоби са поредната американска двойка, която показва какво не трябва да правите с електрическата мрежа. Важно е да запомните, че никога не трябва да поставяте щипките от акумулатора върху зърната на партньорката си, защото само след няколко електрически стимулации, тя ще умре в адски мъки, отдалечавайки се максимално от сексуалната наслада. Тоби отива в затвор по обвинение за неумишлено убийство. Препоръчваме да ближете 12V батерии от часовник, които са далеч по-безопасни. 

Смърт от виагра 
Руснаците винаги са били известни като полови атлети и не ги обвиняваме за подобни опити - виждали сте рускините на Слънчев бряг! Сергей Туганов е човек, който никога няма да забравим! Човекът изпил повече виагра, отколкото употребява порно индустрията за ден и решил да заработи 4500 долара. Парите щели да бъдат негови, ако задоволи две жени в продължение на 12 часа. Сергей печели облога, но не успява да се възползва от парите, след като припада и умира по-късно в болницата. Сексуалният подвиг трябва да бъде поместен сред рекордите на Гинес, а до тогава напомняме, че има причина да Ви се приспива след секс! Жените, които искат още, са готови да Ви убият! 

Пилешка вагина 
Китайски похотливец е изпитал силна нужда от самозадоволяване, въпреки наличието на жени у дома му, където се провеждало парти. Героят решил да се усамоти в кокошарника си с едно от охладените пилета в хладилника, както и лаптопа си. Не знаем какво точно е правил сам с пилето, но според лекарите е починал от сърдечен удар, докато получавал оргазъм (какво е правило пилето, нямаме представа). Мастурбаторът е бил открит със свалени панталони развалено пиле и цял плейлист от порно филми, които продължавали да вървят на лаптопа.

Секс в кола 
Тук няма да се шегуваме, защото това наистина може да е най-глупавият начин, по който двама души могат да си отидат. Сексът в кола е нещо възбуждащо и приятно, ако не направите следните грешки: 
1. Да оставите колата със запален двигател, докато се отдавате на любимата. 
2. Да правите цялото чудо в гараж със затворени врати. Натравянето с въглероден монооксид може да стане бързо и неусетно, защото този отработен газ Ви кара да заспите. Препоръчваме да закупите хибрид или да намерите друго място за секс, което не е гаражът. 

Тройката убива 
Поне това се е случило на Уилям Мартинез, който бил поканен да участва в дяволската тройка с друг приятел и мераклийка през 2009-та година. По време на акта, Мартинез не успял да издържи на емоцията и получил сърдечен удар. Никой не подозирал, че човекът има проблеми със сърцето и не може да се подлага на подобни изпитания. Оказало се, че личният лекар знаел за състоянието на своя пациент, но спестил подробностите, защото искал да направи още няколко изследвания за по-голяма сигурност. Неговата сигурност струва точно 3 милиона долара в полза на семейството на жертвата. Преди подобни сексуални изпитания е редно да се консултирате с кардиолог! 

Сексът на открито е опасен 
Особено ако се намирате в Зимбабве. Шарай Мавера поискала да бъде обладана веднага от своя приятел, а най-подходящото място се оказали близките храсти. Предполагаме, че страстта им била твърде силна, за да обърнат внимание на дебнещия лъв в същите храсти. Срещата с лъва завършила фатално за Шарай, но нейният смел приятел успял бързо да избяга от храстите, след като осъзнал, че половият контакт се е превърнал в принудителна скат сцена. И до днес сме длъжни да напомняме, че най-безопасният секс в Африка може да се прави сред стадо слонове, които респектират лъвовете. 

Да се пазим до сватбата...
Това е най-опасното, което можете да направите! Доказваме с историята на младата японска двойка Сачи и Томио, които взели своето съдбоносно решение и разбрали, че цветето ще бъде откъснато през първата брачна нощ. Не знаем колко години са се въздържали, но и двамата били открити мъртви в леглото си на следващия ден. Ето защо препоръчваме редовната мастурбация и секс преди брака! 

Цирковите артисти изневеряват 
Поне такава е историята на Ханибал Кантори и неговата съпруга. През 1993-та година, полицията открила цирковия артист мъртъв, а до него била намерена удушената му съпруга. Властите установили, че става въпрос за убийство и самоубийство, които изобщо не завършили добре. Полицията в Букурещ смята, че драстичните мерки са взети, когато Ханибал хванал жена си в интимни отношения с един от конете - медицинската експертиза показва много сериозно разширение на половия орган на жената (Харабейшо разгада случая). 

Смърт чрез въздържание 
22-годишната Роса Вела е била открита мъртва в следствие на токсично натравяне, то било причинено в следствие на липсата на всякаква хигиена в зоната на половия орган. Как точно е станало това? Жената носила девствен пояс, който ръждасял и довел до въпросната инфекция. Съпругът го поставял винаги, когато отивал на командировка, но забравял, че трябва да почиства бронята от време на време. Или купувате пояс от нераждавейка или просто не го слагате! 

Свръхдоза секс
Не вярвахме, че е възможно, но историята помни Уроко Уножа. Уроко е нигерийски бизнесмен и почитател на полигамията. Същият разполагал с 6 партньорки под един покрив и ги обичал всичките, докато гадините не устроили един от най-жестоките капани. 5 от приятелките поискали да правят секс, но искали отделен сеанс, защото 6-тата (най-младата) получавала всичкото внимание. И изобщо не говорим за добри намерения, а за заплаха с ножове и пръчки. В такива моменти трябва да изберете между секс и бой, следователно слагате шапка на боеца и скачате в боя. Мачото успял да задоволи само четири от тях, преди сърцето на изморения герой да спре да бие. Подозираме, че петата е страдала най-много. Поуката в тази история е, че трябва да се ограничите до 4-5 приятелки и нито една повече. С останалите можете да изневерявате! 

TrafficNews.bg