Ако след тежката работна седмица имате планове да презаредите батериите и да си починете на макс, ние ви подкрепяме с две ръце. 

Звездите са подготвили специални изненади за всички този уикенд, но някои от зодиите в хороскопа ще бъдат с предимство.

Ето кои ще са 2-те най-щастливи зодии през този уикенд:

Овен

Работа, работа и пак работа.... Писнало ви е от обаждания, оферти, задачи, списъци с плановете за седмици наред, които непрестанно растат. Лудост и безумие цари в работната атмосфера. Заслужено обаче ви очаква сериозня промяна в личен план, която ще озари и осмисли живота ви отново. Ще смените мирогледа си, а този уикенд претендира да бъде един от най-щастливите ви. Отворете съзнанието си за хубави емоции и новини, които ще ви заредят. Обърнете нужното внимание на близките си хора, те ще ви радват най-много. Очаква ви период, в който ще давате и ще получавате любов, пише actualno.com

Лъв

Чувствайте се свободни да си пожелаете желание днес! През този уикенд всички ваши желания ще имат силата да се сбъднат. Бъдете уверени и смели, защото прекрасните новини са на път. Направете промяна в живота си и така ще можете да запазите хубавата енергия и късметът си и занапред. Събота и неделя ви очакват истински изненади. Ще научите много любопитни факти, които ще ви донесат печалба. Приемете на драго сърце поканите от близки хора за пътуване или ново начинание, защото са обречени на добро развитие. Звездите казват, че най-доброто предстои!