Една от най-обсъжданите и най-скандалните теми – това е темата за аналния секс. Жените често се притесняват да говорят за това, мъжете ме затрупват с въпроси и постоянно искат отговор: как да накарат жената да прави анален секс, как да я предразположат.

Жените, от своя страна, понякога деликатно питат: как трябва да се подготвяме към това, какво да направим, за да не ни боли и защо това е толкова важно за мъжете.

Знам, че ако не започна да говоря по тази тема, едва ли някой друг ще го направи. Така че, нека първоначално да разгледаме тази тема малко научно.

Не всеки човек харесва аналния секс!

Има няколко вида психосексуално развитие и те определят какъв вид секс харесваме.

Според Зигмунд Фройд, стадиите на психосексуалното развитие са следните: орален (от раждането до 18-месечна възраст), анален (от 18-месечна до 4-годишна възраст), вагинален (от 4-годишна до 5-годишна възраст) и генитален (пубертет). Те са развиват в различните стадии на нашето детство и определят нашия тип.

Оралният тип - това са хора, които или са нямали близост до майка си в първите 18 месеца и не са били кърмени, или обратното – били са кърмени до 2-годишна възраст и постоянно са били залепени за майка си. Когато този тип хора пораснат, често много говорят, пушат, пият, обожават храната, имат страх от самота и имат много приятели.

В секса най-много обичат целувки, нежни ласки, орален секс и техният фетиш са женските гърди. Този тип хора рядко обичат анален секс.

Вторият тип – анален. След 18 месеца детето само започва да поема контрол за ходенето до тоалетната. И ако майката и бащата са прекалено педантични или контролиращи във възпитанието си, детето протестира срещу това и се фиксира в този стадий. Това са затворени, студени хора, които не обичат да говорят много, страхуват се от близост и емоции.

Точно тези хора обожават анален секс, както и всички леки или тежки форми на насилие. Те са най-извратените личности. Също тук могат да бъдат класифицирани хора, които са преживели насилие, когато са били малки. Най-яркият пример на този тип главен герой е в книгата “50 нюанса на сиво”. Те често са много успели, защото се доказват чрез пари и власт. Властта е техният наркотик. И тези хора, независимо от пола си, наистина обожават анален секс. Мъжете - за това, че могат да подчиняват жени. Жените - че поне в тези моменти могат да се отпуснат и да се чувстват, че не контролират ситуацията. Така че, тези хора настояват да имат в живота си анален секс и наистина за тях той е важен.

Третия тип - вагинален. Точно тук ние изграждаме идентификация със своя пол. Нормално е момичето да иска да прилича на майка си, а момчето - на баща си. Ако един от родителите липсва, или те са в конфликт, или пък са искали силно дете от другия пол – детето не приема своя пол. И впоследствие жените често страдат от анорексия или булимия, мъжете стават отдадени спортисти с мускулести тела. И чисто физически тези хора изглеждат много секси, но реално това са категория на фригидни жени и мъже импотенти. Независимо, че тяхната визия показва точно обратното.

Гениталният стадий се изразява по време на пубертет и всичко това, което не е било отработено по време на първите 5-6 години, избива тогава. Тази тема е много дълбока и дълга, но няма да влизам в нея сега. Идеята ми беше само да покажа, че не всеки човек е роден и психически предразположен към анален секс.

Не всеки човек е фен на аналния секс и ако партньорът ви няма анален радикал в себе си – спрете да очаквате от него, че той някога ще хареса този тип сексуално изживяване.

Ако сте почитатели на аналния секс - важно е да знаете как да се подготвите за това.

Хубаво е в тези дни жената да яде по-малко и да пие повече вода, да направи промивка половин час преди секс. Освен това, имайте до себе си влажни салфетки и хавлии – всичко може да се случи.

Мъжете трябва да използват много лубрикант. Нека започнат с хубав масаж с въртеливи движения с пръсти, а проникването да бъде едва след това. Много бавно и много внимателно!

След анален секс не бива да се прави вагинален. Не е препоръчително бактериите във вагината и тези около ануса да влизат във взаимодействие. Така че, след това трябва хубаво да се измиете.

Не практикувайте това прекалено често – 1-2 пъти на месец е напълно достатъчно.

Правете анален секс винаги след вагинален, когато жената вече е получила няколко оргазма и е много възбудена.

Помнете, че ако той свърши вътре, това предизвиква разхлабващ ефект и е добре след това да сте вкъщи поне 2 часа.

Ако изпитвате болка – отпуснете се и започнете да дишате през устата. Явно сте доста напрегнати и затова боли. Не правете нищо, ако болката е наистина нетърпима, така вие можете да нараните партньора. Не правете анален секс след алкохол – тогава се намалява чувствителността и можете да нанесете травми, които няма да забележите на момента, но после ще страдате.

След това мъжът трябва да е особено нежен с партньорката. Тя има нужда да усети, че наистина е специална за него. Тя заслужава нежни думи, кажете ѝ колко сте благодарни, прегърнете я нежно.

Мъжете обичат анален секс точно заради това, че той е забранен и това е техният начин да покажат своето доминиране върху жената.

Както виждате, аналният секс не е толкова страшен и може дори да бъде много приятен, стига да сте отпуснати и да го правите с правилния любящ партньор, пише edna.bg

Наслаждавайте сe и постигайте нови ярки преживявания!