Кой би си помисли, че женското дупе може да разкрие ужасно много неща за притежателката му? Излиза, че в от това как изглеждат задните части на жената може да се научи какво е здравословното й състояние.

Е, оказа се, че дупето не е само за гледане и наслаждаване.

И така, учените класифицираха четири типа дупета. Те са обобщени във формата на кръг, квадрат, триъгълник и обърнато сърце.

Затова дами внимателно определете към коя категория може да се приспадне вашето дупе. Господа, вие също може да огледате задните части на жените до вас. И ако ви се скара обяснете, че го правите за нейно добро и то наистина е така. Само по този начин ще научите какво е здравословното състояние на дамата и какво трябва да направи тя.

Форма кръг
Хормоните са нормални

ко дупето ви е във форма на кръг, то имаме добра новина –вашият хормонален баланс е нормален. В допълнение, 95% от мъжете харесват точно тези форми. Според статистиката момичета с подобна форма на задницата ще имат лека бременност. Хората казват, че жените с такива дупета раждат здрави и интелигентни деца. Вярно или не – няма как да сме сигурни, но звучи добре, нали?

Съвет: За да запазите апетитните форми привлекателни и подходящи, е полезно да направите класически и български клекове, както и други основни упражнения, предназначени за gluteus maximus. 

Форма квадрат
Доказателство за добро здраве

Според наблюденията на експертите, жените с квадратни дупета обикновено са издръжливи и имат добро здраве. Но проблем е, че дамите с такива дупета просто не си ги харесват – чисто визуално и искат по-малки задни части, за да изглеждат по-съблазнителни в очите на силния пол.

Съвет: С такава фигура, страничните упражнения, както и стандартните степери са най-подходящи са вас.  

Форма обърнат триъгълник 
Естрогенен дисбаланс

Собствениците на дупета, чиято форма може да се определи като обърнат триъгълник могат да се оплакват от безсъние, проблеми с менструалния цикъл, намалено сексуално желание и дори хронична умора. Това са признаци на недостиг на хормонален естроген.

Съвет: С този проблем можете да се справите с диетата. Тя задължително трябва да съдържа органични плодове и зеленчуци. Не приемайте стероидни контрацептиви! По отношение на набор от упражнения трябва да обърнете внимание на работата в долната част на бедрата - разтягане и клякане с гири.

Форма сърцето
Проверете хормоните си

ко дупето ви наподобява формата на сърце, то тогава тялото няма женския стероиден полов хормон естроген.

Съвет: Ще трябва да коригирате диетата и редовно да правите упражнения за изпомпване на краката и задните части. Става въпрос за сгъвания и клякания.

Източник: jenata.blitz.bg