Абсолютно всеки си мечтае от време на време за разни палави неща и това е напълно нормално, безопасно и забавно! Помолихме експертите да разкодират четири най-общи горещи сценария и да обяснят как да ги добавиш на практика към своя еротичен репертоар.

Еротична среща

Правите го на публично място

Защо ти действа възбуждащо: сексът пред непознати значи, че искаш да разбиеш правилата и мисълта за него доказва, че дори реалният ти живот да не ти дава голяма възможност за това, ти все още си лошо момиче.

Пробвай варианта: Вместо истински секс, отдайте се на безобидни ласки на публично място – например сложи ръката му под подгъва на полата си, докато сте на кино или в заведение. Твоят човек със сигурност ще се въодушеви от идеята, защото на всеки мъж му харесва околните да го мислят за супер пич, понеже е свалил гореща мацка като теб. По-късно направи следващата стъпка, като му кажеш колко перверзно щеше да бъде, ако веднага те беше сграбчил там – така ще създадете обща фантазия, която спокойно можете да продължите с мръсни приказки.

Еротична среща

Правиш секс с друга жена

Защо ти действа възбуждащо: това не значи, че имаш лесбийски наклонности или че искаш наистина да го направиш. Но съблазнителните снимки на жени буквално текат отвсякъде и нищо чудно да ти мине през ум и да ти подейства възбуждащо, като си помислиш как ли е сексът със същия пол.

Пробвай варианта: не се шашкай, че този сценарий е минавал през ума и на гаджето ти..., но с неговото участие. Кое е изненадващото ли? Нещото, което всъщност го възбужда в това да прави тройка с две жени, е да си те представя как получаваш двойна доза удоволствие – проучванията показват, че мъжките фантазии често са насочени към удоволствието на тяхната партньорка. Ето как да съчетаеш двете идеи: посочи някоя готина непозната и му прошепни, че е твой тип. След това в спалнята му разкажи в подробности какво си представяш, че ще ти направи тя, докато той гледа.

Еротична среща

Доминиращата роля

Защо ти действа възбуждащо: подчинена позиция в леглото, значи, че имаш пълното право да изпиташ цялото удоволствие на света, без да се налага да връщаш жеста.

Пробвай варианта: мъжете обичат завоеванията и твоята капитулация е супер секси за него. Затова използвай езика на тялото, докато сте в спалнята – например вдигни ръце над главата си като покана към него да те притисне. Той с радост ще приеме намека. Или ако си в кофти настроение, промени обичайната схема – отблъсни ръката му по време на предиграта и му кажи, че трябва да почака, докато не му разрешиш да те докосва.

Еротична среща

Правиш го с непознат

Защо ти действа възбуждащо: ти (и той) си умираш да избягаш от ежедневните аспекти на връзката и да се отдадеш на анонимно и напълно свободно от ангажименти желание.

Пробвай варианта: всичко опира до играта на роли. Отидете в някой бар, направете се, че не се познавате и той те сваля. След това продължете да играете ролите си и когато се приберете вкъщи. Ако искаш да нежежиш обстановката до червено, накарай гаджето си да си сложи някоя шегаджийска маска или да облече нещо нетипично – разнообразието ще повиши либидото и на двама ви.

Източник: cosmopolitan.bg