Само защото не сте в сериозна връзка, не означава, че не трябва да правите секс, противно на това, което родителите ви може би са ви учили.

Стига да практикувате безопасен секс – въпрос на ваш избор е дали да си легнете с даден човек или не.

В света има все повече самотни хора, стари моми и ергени, които нямат късмет в любовта. Ето защо, ако човек има добра възможност за интимност, трябва добре да си помисли дали да я отхвърля,пише tialoto.bg.

Ето и видовете секс, които вероятно ще правите, докато сте в очакване да си хванете сериозно гадже:

1. Секс по милост/кофти секс.

Много е възможно да си позволите да преспите с човек, който иначе не ви привлича особено и да се разочаровате от изживяното. Когато няма химия между двама души – няма много смисъл от интимността между тях. Рядко има изненади, доказващи обратното.

2. Секс след употреба на алкохол.

Много е възможно след купон, подпийнали порядъчно, да решите да се мушнете в леглото на човек, с когото сте се запознали преди часове. Сексът на пияно обикновено е бърз и не особено вълнуващ. Но ако сте в закачливо, превъзбудено настроение – можете да си го позволите.

3. С човек, с когото се надявате да имате връзка.

Това е секс с човек, с когото се надявате нещата да прераснат във връзка. За съжаление, това може би няма да се случи и докато се усетите, всичко ще е свършило. Просто това не е вашият човек!

4. Секс с приятел.

Възможно е да имате приятел или просто добър познат от противоположния пол, с когото да решите да си легнете в даден момент, просто за да се преборите с чувството си на самота.

Ако чувствате близост към този човек и му имате доверие, възможно е сексът по между ви да се окаже шанс за нова, по-различна връзка за вас двамата.

5. Напълно случаен секс.

Ще има момент, когато изобщо няма да планирате да правите секс, но това ще се случи. Просто ще сте на точното място, с подходящия човек и сред предизвикателна атмосфера (в някоя лятна вечер, например) и нещата ще се случат докато си поемете дъх. Но пък понякога щастливите случайности са хубаво нещо, нали?

6. Забранен секс.

„Забраненият“ секс може да е с ексгаджето ви или с човек за когото знаете, че е зает и с когото знаете, че нямате бъдеще. Този вид интимност не е препоръчителна, защото никога не свършва добре. Дори между вас и определен човек да има силна страст и привличане, ако чувствате, че нещата не са редни – значи не са и после ще съжалявате, че сте се поддали на изкушението.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg