Достигането до оргазъм по време на секс всеки път може да бъде мисия възможна. Американска компания, която произвежда презервативи, разработва дамски презерватив, който може да направи възможно достигането до върховна наслада всеки път по време на секс.

Експертите, на които принадлежи иновативната разработка, обясняват, че презервативът може да вибрира от самосебе си. Той може да се поставя до осем часа преди половия акт.

Проведено е и проучване, в което участват 50 двойки. От данните става ясно, че 70% от жените получават оргазъм още първия път, когато използват дамския презерватив. При повторната му употреба процентът на жените, които изпитват върховно удоволствие се покачва на 84.

Експертите съобщават, че до четвъртата употреба на вибриращия презерватив вече 100% от участничките достигат до оргазъм. Те допълват още, че това е изключително висок резултат, дори и когато се отнася в сравнение с получаването на оргазъм при мъжете.

Презервативът е съчетание от обикновена латексова обвивка, която предпазва от нежелана бременност и полово преносими заболявания, в която са вградени миниатюрни електронни секс играчки. Очаква се иновативният продукт да се появи на европейския пазар след 12 – 18 месеца.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg