Според астролозите месецът на раждане има значение за интимния живот. И разкриват в кои месеци се раждат по-разкрепостени и по-горещи личности под завивките и в кои, напротив, меки и нежни.

Януари

Родени в най-студения месец в годината, те винаги са готови за експерименти в леглото. Те са ексцентрични и няма да чуете фраза от сорта „Това никога не бих си и помислил!“. Но не се надявайте те да разкрият своята емоционалност, ако сте познати отскоро.

Февруари

Това е месецът, в който се раждат приключенците на любовния фронт. Те влагат много страст и очакват същото и от своя партньор. Какво трябва да имате предвид? Те са страстни, но емоционално студени. Тяхната лоялност обаче им помага да изградят успешен интимен живот, пише Tialoto.bg.

Март

Родените през март обичат да прекарват дълго време в леглото. Правят секс много чувствено и се отдават изцяло на партньора. Те са невероятни любовници, които са готови да направят много, за да ви задоволят и да преминете към друго ниво на интимност.

Април

Родените през април са горещи, впечатляващи и много страстни. На пръв поглед изглеждат хладни, но опознаят ли добре партньора си се отдават изцяло. Проблемът при тях е, че трудно могат да задържат вниманието си към само един партньор. Но за сметка на това с тях ви очаква не само страст, но и романтика.

Май

Родените в петия месец на годината обичат чувствения и нежен секс. Те обичат всичко да е изпипано по време на любовния акт – от сатенените чаршафи до красивата спалня. Те обаче трудно избират своя партньор заради големите си изисквания.

Юни

Родените през юни в никакъв случай не са традиционалисти. Като истински изследователи те искат да пробват всяка поза в леглото. Не са толкова страстни като родените през февруари, но пък ако обичате „мръсните“ еротични приказки – те са вашият избор.

Юли

Те притежават много дълбока емоционалност и трябва да се чувстват сигурни в партньора си. Затова при тях изборът преминава много трудно, но стигнат ли до секс – ще направят всичко, за да зарадват човека до себе си.

Август

Те могат да бъдат както изключително егоистични, така и изключително щедри в леглото. За тях е важно да знаят, че партньорът им се чувства добре с тях. И търсят потвърждение. Мразят да им се казва какво да правят под юргана, егото им страда от това.

Септември

Родените през този месец са страстни, но винаги контролиращи емоциите си. Ето защо, когато става въпрос за секс, партньорът ще трябва да работи усилено, за да ги накара да се отпуснат. Те не бързат да стигнат до леглото, ако няма чувства – ще бъде истинско разочарование.

Октомври

Те обичат да нарисуват романтична, страстна картина и да покажат на партньора си как всичко това ще се случи и как той ще се почувства на седмото небе! Родените в този месец не избързват на любовния фронт. Те не се славят със страст, но пък при тях всичко е подчинено на романтиката.

Ноември

Родените през ноември са перфектното превъплъщение на това, което се нарича „страстен секс“. Те се нуждаят единствено от половинка, която да споделя мотото им – „Искам да опитам от всичко!“.

Декември

Родените в последния месец на годината са много изобретателни в леглото. Те обичат ролевите игри и експериментите. Понякога може да е трудно да се свържете на емоционално ниво с тях, но пък сексът с тях е истинско удоволствие.