Трагично завърши разюздано парти на суингъри във Великобритания. Мъж на 35 години се удави в басейн на имение, където се провеждала оргия с размяна на партньори, съобщава „Дейли Мейл”.

Темата на суинг партито била „Джеймс Бонд”. То се провеждало в имение на стойност 3 млн. британски лири, намиращо се в отдалеченото селище Радлет в Хартфоршър.

Гостите в имението с осем спални и огромен басейн били в неведение за трагичния инцидент, докато гола жена, забавляваща се с 35-годишния палавник, не изскочила от басейна и не започнала да крещи. Той бил изваден от водата, но всички усилия да бъде спасен не дали разултат. Трагедията се разиграла в малките часове на неделя сутринта.

Участници в „Дежймс Бонд” купона споделят, че когато видели мъжа да се дави и върти във водата, помислили, че се шегува. Басейнът бил с различна дълбочина и човекът сам тръгнал към частта, дълбока 3 метра.

Домакинът на оргията скочил сам в басейна и извадил давещия се мъж. На място пристигнали полиция и парамедици. Разследването продължава. 

Загиналият бил нов в партитата за възрастни в Радлет. Те се провеждат всеки уикенд от бизнесмена Ричард Стенли и Джанет Харисън. Входната такса е 50 лири на човек. „Всички бяха шокирани, включително и аз. Чух някой да крещи и видях, че има някой на дъното на басейна. Наоколо имаше 12 души, а във водата – 6. Гмурнах се и извадих човек”, разказва Стенли.

На мястото имала и сестра, която оказала първа помощ. Усилията за съживяванетоп на удавника продължили до простигането на линейката. Подозират, че мераклията може да е сполетян от инфаркт в басейна.

„Никога не сме имали такава трагедия досега. Беше ужасно да се види и съжалявам за семейството на човека. От полицията казаха, че смъртта не е подозрителна”, каза още Стенли.Партито в злополучната нощ било озаглавено „007 се среща с „котенца” в изобилие. Има рулетка за „Казино Роял”. Победителят печели безплатен вход за следващия път. Дали златното момиче ще се покаже? Единственият начин да разберете е да бъдете тук”.

Въпреки неприятния инцидент още на следващото нощ в имението се е вихрила друга оргия - „Чаеното парти на Лудия шапкар”.

TrafficNews.bg