Тройката е една от разпространените сексуални фантазии, но в реалността тя се реализира много по-рядко. Причините, заради които в леглото с любимия ти се появява трети човек, са много, но ние ще ти кажем как да направиш този опит по-приятен.

Скорошно изследване, проведено след 200 британци, показва, че хората, които са във връзка и се решават на секс тройка, го правят по следните причини:

► Възможност да разширят сексуалните си хоризонти, без да получат упреци от страна на партньора (по-често това е характерно за жените, които канят още една жена).

► Желание да запазиш отношенията си след неприятности в миналото: например след изневяра на партньора (в този случай трети може да стане любовницата);

► Желание да се скрие собствената изневяра: тогава сексът тройка се приема за отмъщение от страна на партньора, който дори не подозира за подобно нещо.

Интересното е, че според проучването, ако двойката е опитала секс тройка с жена, мъжете в много случаи предлагат да повторят – но вече с мъж. Това се приема за проява на вежливост.

Само че изследователите предупреждават, че ако секс тройката е необходимост, за да се подредят отношенията с партньора, то си струва добре да помислиш. Няма никаква гаранция, че това ще се случи и нещата ще тръгнат на добре.

 

Трима в леглото: 4 правила за успешен сексуален опит

 

Ето какво трябва да обсъдиш, ако с половинката ти сте решили да експериментирате:

1. Поговори с партньора си отрано.
Секс тройката – не е торта изненада и съвсем не всички хора са способни да оценят подобна щедрост. Така че започни разговора отрано – и разбира се, не в леглото.

2. Обсъдете контрацепцията
Най-често тя е презервативи, но съществуват и други варианти. Желателно е да се убедиш, че третият човек в леглото няма да ви донесе неприятна изненада.

3. Определи границите
Например, ако ти не искаш третата участничка да целува приятеля ти по устните, това трябва да се уговори още преди срещата.

4. Уточни детайлите
Ще остане ли да пренощува третият човек у вас? Ще се срещате ли след това? Ще обсъждате ли стореното, или ще се правите, че нищо не се е случило? Каква стоп дума ще използвате в сложна ситуация? Подобни дреболии могат сериозно да повлияят на опита ви в положителна посока.

Източник: Космополитан