Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Поставете началото на нови задачи. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло четвъртък обещава успешна реализация в службата и деловите среди.

Овен

Бъдете ведри и отговорни към себе си. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново. Активен период, благоприятен за деловите и активни личности. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания.

Телец

При някои стартират новости вкъщи. Ако сте влюбени, утрешния ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Ново начало и нов начин на мислене. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план. Повечето от представителите на знака ги очаква ново, съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа.

Близнаци

В началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания. Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено.

Рак

Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Утре ще гледате прекалено лично на нещата и това може да доведе до сериозни грешки. Седмицата ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Лъв

Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата Ви форма. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Обменяте ценни идеи и опит, които ще Ви бъдат особено полезни през следващите дни. Изпитвате удоволствие от всичко, което вършите.

Дева

Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и Вие едва ли можете да повлияете на хода им. Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник той ще започне да сваля Ваша приятелка или да се налива с алкохол. Не ставайте дребнави, пазете се от ревността си, тя ви пречи и в деловата дейност, и в личния ви живот. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Благоприятна е реализацията на вашите таланти. Трябва да осмислите ценностите си и да преодолеете съмненията си.

Везни

Не е изключен финансов успех. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Мислите ще Ви носят някъде далеч, но определено си струва да се замислите. Пред вас се откриват чудесни перспективи и е добре да побързате с взимането на решение. Вълнуващ и интересен ден.

Скорпион

Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Добре е да обърнете внимание и върху физическата си форма, видимо се нуждаете от грижи. Много активен ден, притискащ доста безцеремонно голяма част от Скорпионите. След средата на месеца и особено около 20 този месец ще се настроите на вълна да я карате по-леко – може би ще имате нужда от повече време за себе си, ще предпочитате по-спокойните занимания и компанията на най-близките. Имате възможност да разкриете изцяло личния си потенциал.

Стрелец

Четвъртък няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни. След средата на месеца и особено около 20 този месец ще се настроите на вълна да я карате по-леко – може би ще имате нужда от повече време за себе си, ще предпочитате по-спокойните занимания и компанията на най-близките. Може да се огледате за празна ниша, защото отдавна си мислите за разширяване на бизнеса си.

Козирог

Карайте полека и не бързайте със сложните неща. Четвъртък ще е доста ангажиращ и динамичен ден за мнозина от представителите на зодия Козирози. Като цяло мнозина от вас утре ще се чувствате в свои води. Макар че не е изключено да ви споходят неочаквани събития, като цяло за вас този месец ще бъде по-спокоен месец в сравнение с миналия. Препоръчва ви се добре да обмислите плановете за дейността си.

Водолей

Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Каквато и изненада да ви поднесе съдбата, ще подходите към нея оптимистично – като към възможност, при която ще има голяма вероятност да извлечете максимума от нея. Тези резки промени ще бъдат положителни, макар че не е изключено в началото да не ви се стори така и да тръгнете да оказвате съпротива, само и само за да овладеете ситуацията. Бъдете много внимателни и не говорете пред когото и да е.

Риби

Към обед Луната навлиза във Вашия знак и бърза на среща с Венера. Стабилизирайте професионалните си постижения. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Енергията на месеца подкрепя свободната изява, творчеството и нестандартното мислене, а това са все неща, които ви пасват много добре. Възможни са усложнения в отношенията между вас и околните. Не го взимайте толкова навътре и мерете приказките си.