Всеки човек обича щастливия край – тогава защо да има само един? В изследване на Health.com ¾ от жените са казали, че искат по-чести, по-силни оргазми и такива, които прииждат на вълни един след друг!

Ето какви тайни разкриват експертите-сексолози Ивон Фулбрайт и Кърнър: 

Доведете нещата до ръба отново и отново…за да продължи оргазмът ви по-дълго

За разлика от мъжете, жените могат да поддържат много високо ниво на възбуда без да стигат до края. За да се възползвате от това си предимство, нека мъжът да ви доведе до ръба на оргазма като използва ръцете или устата си преди самото проникване. Когато усетите, че сте на ръба, дайте сигнал, за да се отдръпне за малко. Той може отново и отново да повишава интензитета на възбудата “на почивки”. Това ще ви държи в това ниво на оргазмено удоволствие дълго време, пише Missbloom.bg.

Отпуснете тялото напълно и не мислете за това дали сте шумна

Помислете какво се случва, когато достигнете кулминацията: стяга ли се тялото ви? Задържате ли дъха си?
 
Разбира се, всичкото това напрежение на тялото помага да стигнете до ръба на оргазма, но точно когато усетите, че достигате връхната точка, трябва да се отпуснете напълно и да позволите на усещанията да завладеят цялото ви тяло, а не да реагирате срещу тях. 
 
Колкото повече отпуснете гръдния си кош, без да се притеснявате за това дали сте шумна, толкова по-голяма е вероятността да изживеете силен оргазъм. 

Не се цензурирайте, когато в ума ви дойдат “мръсни” фантазии

Дори и да нямате възможност с партньора да отидете на екзотичната ваканция, която ви се струва много възбуждаща идея, не се отказвайте да фантазирате, докато се целувате с него, че сте на плажа на залез слънце и всичко е така, както си го мечтаете. Споделете фантазията си с мъжа, шепнейки в ухото му, за да засилите и неговата възбуда.

Засилете усещането по време на самия оргазъм

Жените имат малко известна точка на удоволствието, която ако се стимулира по време на оргазъм, може да засили усещането.
Точно над клиторната качулка, във вдлъбнатината, където срамните устни се събират, е мястото, което има толкова много нервни окончания, че ако вие или партньора ви го стимулирате по време на оргазъм, ще изживеете пълния си потенциал за сексуално удоволствие. 

Поръчайте предястие

Може да получите оргазъм не само по време на проникване, но и преди това по време на предиграта.Според сексоложката Ивон Фулбрайт: “Ако достигнете оргазъм преди секс, ще сте още по-подготвена да получите втори по време на секса, като вторият ще бъде още по-дълбок.”

Играчки и по време на секс

Те не са само за моментите, когато сама си доставяте удоволствие, но и когато сте с любимия мъж. Можете много по-лесно да достигнете оргазъм, ако докато сте в позиция “ездачка”, той стимулира клитора ви с вибратор.

Кърнър съветва: “Малкият вибратор тип “джобен формат” осигурява постоянна стимулация на клитора без никакво усилие.”