1.Жените са по склонни да прелюбодействат по време на тяхната овулация, от колкото през което и да е друго време. Това се дължи на факта, че яйцеклетките искат да се оплодят, и подсъзнателно на жената и се прави повече секс.

2.Повечето жени по света са изгубили девствеността си между 15 и 19 годишна възраст и почти всички съжаляват, че са избързали. А жените които са над 24 и все още са девствени предпочитат да си запазят девствеността.

3.Ако един женски пор не прави секс за една година, ще умре. Сексуално им желание е толкова силно, че ако женския пор не прави секс, не издържа и умира.

4.Някои хора имат повече нужда от секс, други по малко. И никой не може да обясни защо е така. Мозъка работи различно при всеки, но няма точни факти или доказателства защо на някои мъже и жени им се прави повече секс, от колкото на други.

5.Противно на това което знаем, че за да правим секс трябва да има ерекция, не е съвсем истина. Може да се осъществи полов акт и без ерекция, пениса пак може да отдели сперма.

6.По време на секс мъжете средно изгарят между 100 и 200 калории, а жените около 70.

7.Ако се чудите, колко тестостерон има един мъж, отговора, че само в един мъж има толкова много семе, че може да оплоди всички жени на земята.

8.Здравето се отразява и на секса. Хората с по добър холестерол са по енергични в секса, и се представят по добре.

9.Възрастните хора също правят секс, според проучване, над 50 процента от възрастните двойки (над 70 години) правят секс, когато са в добро здраве.

10.Хората не са единствените, които правят орална любов. Вълците, мечките и прилепите също обичат да правят.

11.Аромата на тиквата, може да доведе до ерекция, повече от колкото всяка друга храна, включително и шоколад, който се води много силен афродизиак.

12.Ниската кръвна захар, вреди на сексуалният ви живот, прави хората раздразнителни и не изпитват влечение, към партньора си. Ниско кръвно – малко секс.

13.Когато изпитват оргазъм и при мъжете и при жените, сърцето им стига 140 удара, не е много, но е точно толкова, колкото при еуфорията.

14.Средно за мъжете под 40 години, ерекцията се получава само за десет секунди (или по малко), след 40 годишна възраст на мъжете им отнема повече време да го изправят.

15. Това е един много странен факт. По време на полов акт, вътрешността на носа набъбва и се втърдява, точно както гениталиите и зърната.

16.В Австралия около 28 процента от населението са правили тройка, и правят тройки.

17.Само 5 процента от хората правят секс всеки ден, около 20 процента правят 3-4 пъти седмично. Останалите проценти от хората, статистически не са отговаряли.

18.Жените имат свойството да направят гласа си секси, по този начин привличат мъжа. Мъжете нямат такава способност и разчитат на други физически фактори.

19. 60 процента от мъжете при получаване на ерекция, зърната им се втърдяват. Чувствителността на зърната е еднаква при мъжете и при жените.

20.Нервните окончания в клитора са около 8000, при пениса са два пъти по малко, поради тази причината, жените изпитват по силен оргазъм.

21.Когато жената получи оргазъм, вагината и се свива с 30 процента.

22.Мастурбацията лекува депресия, тъй като освобождава стреса, и прави тялото по спокойно, и по комфортно.

23.За да се разбере дали един мъж има повече тестостерон или по малко, се гледа безименния пръст. Колкото по дълъг, толкова повече тестостерон.

На една жена и отнема около 4-5 минути мастурбация, за да получи оргазъм, но за да получи оргазъм по време на полов акт ще й отнеме 10-20 минути.

24.Това може би е един от най-странните факти. Оргазма при жената, може да й помогне срещу мигрена. Облекчава главоболието. Не е ясно защо, но е доказано, че жените с мигрена, обичат да правят повече секс и да се задоволяват. Така наистина си облекчавали болката.

25.Само 1 процент от жените могат да получат оргазъм само от стимулация на зърната.

26.Близо две трети от всички мъже и жени, поне веднъж са си фантазирали за някой друг по време на полов акт.

27.Когато човек е възбуден може да приеме почти всичко. Не изпитва погнуса, и не се отвращава.

28.Кихането и оргазма, не могат да бъдат спрени, след като са започнали. Това е резултат от физическото действие преди това и няма как да бъдат спрени.

29. Еякулацията стига до скорост 45 километра в час. Първоначалният напън, който прави пениса и изстрелва тестостерона е 45 км. За сравнение най бързия тичащ човек в рекордите на Гинес е със скорост от 37 км в час.

30.Най-голям процент на хомосексуалност сред животните и хора, са прилепите. Там Хомосексуалността е водеща, и почти всеки прилеп е хомосексуален.

TrafficNews.bg