Оргазмът, това мистично преживяване, което жената превръща в легенда и нещо толкова сакрално, че дори променя картата на света - всички знаят колко хубава била Елена, ама никой не казва каква разпоретина е била и после защо умрял Ахил. И понеже никой не иска да влиза във война за жени, вече е предимно за петрол, предлагаме да погледнеш някои от причините, поради които човекът и жената не могат да свършат, пише Bulnews.bg.

В проучване на американските учени, около 18.4% от жените например са споделили, че не могат да изпитат оргазъм, ако няма и клиторна симулация. Да ги ожали човек наистина.

И след като Сара Хънтър Мъри влиза в играта с по-сериозно внимание към детайлите, ето какво трябва да знаете:

1. Физическите причини
Според сексоложката, клиторният стимулант е задължителен по време на полов контакт. По време на проникването, мнозина са изпитали липса на стимулация в тази зона и това е причинило доста сериозни главоболия. Според Мъри, проблемът не е изобщо на база хормони, а просто липсва стимулация в определените зони на тялото. Според Съни Роджърс (сексолог), преди да започнете с вечната стратегия "От вратата за краката", трябва да нарисувате лек психологичен сексуален профил с ориентиране към по-чувствителните зони. Понякога може да отнеме около 20 минути за клиторен оргазъм, затова ще трябва да имаш сериозно търпение в ситуацията. Освен това има и случаи на болка или онези по-специални мигове, в които наистина пропускаш да купиш лубрикант за не повече от 5 лева и съответно се опитваш да вкараш корабно въже през игла за шиене. Всичко това може да прецени сериозни сексуални разминавания и болка, а това не е най-важната част.

2. Психологични причини
Жените изпитват оргазъм първо в главата, а след това и в останалите зони от тялото. Не можеш да се сърдиш на природата, че ги е създала такива, но след като всички премислят до болка света, какво очакваш? Според Мъри, психологичната причина за липса на сексуален гранд финал е вкоренена в идеята, че дамата изпитва емоционално изключване към своя партньор. Както бяха казали старите хора "Друга магическа пръчка се е наместила в историята.". Според други сексолози, след като средството за размножаване се е превърнало в средство за продаване и като цяло се смята за най-висш модел и класа. Точно това напрежение се натрупва и в стремежа си да не бъде пропусната от поразяващата хормонална вълна на щастие, жената никога не успява да намокри брега достатъчно добре и разбира се, самата тя се превръща в Сахара! Та всичко е в нереалните женски очаквания, милата си мисли, че нещо ще се размине, а грубата истина отново остава една и съща, положението е ясно - нереално високи очаквания, защото предозира с гледането на Джони Синс. Добавяме китка депресия и дори слонът, онзи приятел, не може да се справи с изпитанието.