Известно е, че жените и мъжете могат само да гадаят какви са скритите мисли на противоположния пол, особено когато става въпрос за секс.

Но жени с богат опит в сексуалните приключения, разкриват мъжките тайни относно оралния секс, които са открили след години практика. Понякога представителите на силния пол са по-склонни да споделят, а точно тогава те са слушали внимателно.

Ето кои са тайните, които мъжете не биха признали относно оралния секс:

1. Понякога мъжете предпочитат оралните ласки пред секса.

Разбираемо е, че един мъж би предпочел да си легне удобно на леглото, след което да се наслади на удоволствие, което не му изисква никакви усилия. Но е много вероятно партньорът ви да си замълчи, че предпочита оралната любов пред истинския секс, защото просто не е учтиво да си признае, че иска да получи наслада, без да прави нищо.

2. Бил е способен да свърши преди доста време, но се сдържа.

Такава егоистична постъпка от негова страна – да ви кара да се „трудите“ допълнително, най-добре да приемете като комплимент за уменията си да го дарявате с орална наслада.

3. Няма да си признае, ако леко докоснете пениса му със зъби.

Ако само леко сте го одраскала със зъби, на него няма да му мигне и окото. Случват се инциденти, а той не е готов да жертва насладата си за нещо толкова незначително. Е, ако наистина го заболи, няма как да не разберете.

4. Можете да поискате всичко от него, докато го дарявате с орална любов, защото той ще се съгласи да го изпълни.

Ударили сте колата? Искате да пребоядисате спалнята в розово? Харесали сте си скъпа чанта в мола? Или имате неразрешен спор? Сега е времето да повдигнете въпроса. Той най-вероятно ще се съгласи на каквото и да е, защото в момента на оралната наслада, която получава, е способен да се съсредоточи само върху една задача. В случая, тя е да свърши.

5. Той държи косата ви, за да може да вижда какво се случва.

Партньорът ви не придържа косата ви, защото е истински кавалер, както може би си мислите. Чисто и просто, кичурите коса закриват гледката му – една много прекрасна гледка.

6. Той тайно се надява да си поиграете с топките му.

Едва ли партньорът ви би ви принудил да си играете с ценностите му, ако това не ви допада. Но ако имате желание непременно ги включите в аферата с пениса, той ще ви бъде много благодарен. 

7. Няма лош орален секс.

Мъжете твърдят, че както няма лоша пица, така няма и лош орален секс.

Източник: fakti.bg