Какво прави сексът страхотен? Може би си мислиш, че е въпрос на техника и подходящи играчки? Всъщност, всичко е в ума ти – сама можеш да си направиш приключението в леглото невероятно. Ето 7 съвета, които може да ти помогнат:

Забрави за всичко друго

Когато правиш секс, забрави за всичко друго, и се отдай на 100% на изживяването. Притесненията дали не изглеждаш добре в тази поза, или какви задачки имаш за утре няма да допринесат за удодволствието ти. Тайната е да се съсредоточиш изцяло в секса, в партньора, и да оставиш всички останали мисли за по-късно.

Нужна е взаимност

Невероятният секс се получава тогава, когато доставяш максимално удоволствие на партньора си, и си готова да получиш същото от него. Наслаждавай се на това, което можете да си дадете един на друг. Ако някой от вас не се забавлява, значи пропускате нещо. Доведи го до ръба, но му позволи да види и как ти губиш контрол, отдадена на удоволствието. Разбира се, взаимно не означава едновременно. Когато даваш всичко от себе си, и партньорът ти прави същото, без да мислите за оргазма, ще се изненадаш от резултата.

Бъди по-сензитивна

Научи се в леглото да използваш всичките си сетива, за да разпознаваш и усещаш с лекота всички миризми, цветове, звуци. Ако не успяваш да се съсредоточиш достатъчно, увеличи шансовете си с една превръзка на очите – прави чудеса с възприятията ти.

Очакването

Невероятният секс зпочва първо в ума ти. Колкото повече си фантазираш и се настройваш, толкова по-вероятно е да се получи, както го искаш. Да си уговаряш секс с партньора може и да звучи леко студено, но очакването, както и някои приготовления (наемане на стая например, или създаване на романтична атмосфера в дома ти), са от голямо значение за добрия резултат. Няколко секси съобщения през деня също ще допринесат за повечето страст по-късно.

Подготви се и след това експериментирай

Техниката не е най-важното нещо за добър секс, но ако и двамата с партньора ти нямате кой знае какви умения в леглото, ще имате нужда от малко уроци. Порнофилмите не са най-подходящият начин да се образовате. Пробвайте различни неща, за да разберете кое ви харесва, и кое – не. И двамата трябва да сте отворени за всякакви експерименти. Отхвърляйте само онова, което ви отблъсква.

Забавлявай се

Не приемай секса като нещо твърде сериозно. Хубавото му е, че това е игра за възрастни. Колкото по-безгрижна си, толкова по-лесно ще стигаш до края. Е, не винаги ще бъде невероятно в леглото, и ще се случват и гафове, но ако не се посмееш, няма как следващия път да си отпусната и готова за страхотни удоволствия.

Любовта

Най-важното условие за умопомрачителен секс, нали? В леглото можеш да си прекараш добре с всеки, но най-хубаво е с човека, на когото държиш, когото обичаш. Дори и да си в нова връзка, отдай се напълно в секса, и ще видиш, че ако нещата се задълбочат, сексът ще става все по-хубав.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg