Искате ли да се превърне в герой за вашата приятелка или жена? Тогава спрете да се притеснявате за размера на пениса си и да започне изучаването тайните на женския оргазъм. А те не са само една или две.

Това не винаги може да бъде толкова просто, колкото звучи. Вие трябва да станете експерт в любовната игра. Също така трябва да научите, че има повече от две места стимулация, които могат да отключат женския оргазъм. Научаването на сексуалните позиции, които осигуряват най-голям шанс нейния оргазъм, съвсем не боли. (Съвет: мисионерската поза не е един от тях в доста от случаите).

Значението на любовната игра

Тя може много да спомогне за физическата и емоционална стимулация на възбудата и да е сигурен начин за достигане на грандиозен оргазъм. В любовната игра не трябва да се бърза или да се третира като задължителна задача. Всъщност тя може да започне час преди същинския секс и да се случва всяка минута- това ще я подготви за оргазъм.

Ето някои съвети за получаване на желаното настроение:

Използвайте главата си. Не забравяйте, че за жените умствената стимулация е толкова важна, колкото и емоционалната. А секси любовна бележка, флиртуващ смс по време на работа, както и други видове закачки, са забавен начин да се подготвите мислено за предстоящото. Свещи, нежницветя и музика могат да създадат една любяща и чувствена атмосфера.

Нежност. Докосването може да създаде сексуална възбуда дори преди да започнете да правите любов. Прегръдка, задържане на ръката или докосване по бедрото са само част от идеите. Женският оргазъм е по-вероятно да се случи, ако, когато целувате жената, вашите ръце отиват към по-еротичните части на тялото й. (Друг съвет: Да, гърдите са ерогенни зони, но те не са единствените. Опитайте се да галите гърба или бедрата й, или плъзгайте пръстите си в косата й.)

Целувка. Това е от съществено значение за добра любовна игра. Откриването на нови места за целуване е едновременно забавна и удовлетворяваща игра. Опитайте задната част на шията или раменете за начало.

Сладки негодници. Не забравяйте да говорите с партньора по време на любовната игра. Жените са склонни да бъдат по-словесен и когато чуете колко добре се справяте, това ще ви даде нови сили за намиране поле на изява.

Женски оргазъм: Сладките места

Има две места на тялото, които са от решаващо значение за женския оргазъм. Трябва да се научите да се стимулират тези области на женската анатомия, ако искате тя да достигне до оргазъм.

Клитора. Този малък орган съдържа висока концентрация на нервни окончания, и можете да го намерите навън и в горната част на влагалището. Клиторът е покрит с малко кожа, наречена „клиторна качулка“, която пречи да се стимулира през цялото време, така че може да се наложи да „убедите” клитора чрез докосване или орални ласки. След като тя е възбудена, предният капак ще се дръпне назад и клиторът ще стане леко изправен.

G-точката. Този друг оргазмен район се намира във вътрешността на вагината. Това е сноп от нервни окончания около два мм. от срамната кост от вътрешната горна стена на влагалището. За да намерите G-точката, внимателно плъзнете пръста си във влагалището с дланта обърната нагоре, а след това движете пръста си в движение „ела тука“.

Бъдете внимателни – някои жени обичат директно стимулира G-точката си, докато други предпочитат по-малко натиск върху тази чувствителна област. Опитайте различни техники и попитайте вашата дама за маневрата, която я кара да се чувства най-добре.

ТrafficNews.bg