Gentlemen’s Club Silicone - един кът на удоволствието в Пловдив, който сбъдва най-смелите и разкрепостени фантазии на мъжката половина.

Навръх 8 декември гост-танцьорки от нощна София ще отбележат подобаващо празника на всички студенти, като подготвят еротик шоу, което посетителите няма да могат да забравят дълго време.

Кулминацията на вечерта ще бъде атрактивната изпълнителка Лейди Би, която ще нажежи страстите  до червено и ще напълни очите на клиентите на Club Silicone с бомбастична доза сексапил. Прелестната певица, която е олицетворение на греха и похотта, може да е „магистрала“ към най-смелите Ви розови блянове.

Цариците на пилона гарантирано ще успеят да разтреперят сетивата на своите "подчинени" с красота, умения, гъвкавост и греховно излъчване. Те действително имат способността да спрат дъха ви и да ви накарат да се почувствате като в рая.

Клубът е мястото, където пловдивчани и гости на града сбъдват своите мокри сънища. Гарантирано. В него фантазиите на посетителите са закон.

ВИП сепарета правят, така че розовите блянове на баровците да не се набиват на очи. Частен пилон и завеси могат да отделят желаещите. Клубът побира над 70 посетители. Естествено - градусът на настроението се вдига и с богат избор от питиета. Маркови и отлежали еликсири и оригинални кубински пури в комбинация със секси зрелища Ви пренесят в света на еротичната съблазън, за която само сте мечтали.

Всяка една от над 20-те страстни стриптийзьорки от клуб „Силикон“ може да Ви прави компания по време на коктейли, посещения в казина, вечери или други мероприятия. Това неописуемо удоволствие става факт на цената на само 1 бутилка италианско шампанско.

Не пропускайте да присъствате на розовото земетресение навръх 8 декември, епицентър, на което ще бъде клуб „Силикон“.

Заведението се намира на улица "Победа" №11 в Кършияка, до моста на Герджика!